reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Właśnie dostałam paczkę z ciuszkami, jejku, jakie one słodkie i naprawdę wszystkie praktycznie nowe, właściwie tylko jedna bluzka widać, że była używana, ale tez nie jest zniszczona:-)

reklama
piszecie o smoczkach,ja mam z nuka mam nadzieje ze bedzie ok.
Wczoraj patrzylam oslonki na piersi i nie bylo,kiedys byly,tak samo nie bylo podkladow poporodowych,moj m powiedzial ze jak widzialam ze byly to moglam kupic.
Mam nadzieje ze jeszcze beda.

Właśnie dostałam paczkę z ciuszkami, jejku, jakie one słodkie i naprawdę wszystkie praktycznie nowe, właściwie tylko jedna bluzka widać, że była używana, ale tez nie jest zniszczona:-)
koniecznie wklej - uwielbiam oglądać maleńkie ciuszki, a jak pomyślę jak taki bobasek pachnie.... to jest takie wspaniałe:-D

są super - jak pomyślę że ponad 4 lata temu jak Kubi się urodził dla noworodków były właściwie śpioszki, kaftaniki itd a takie słodzio ubranka były rzadkością - to szok....

dzisiaj przyszły pieluszki które zamówiłam - flanelowe i tetrowe we wzorki są super szczególnie flanelowe - jak mini kocyki.... ach tego też dla Kubusia nie miałam....

Miroslava super paka sliczne rzeczy...

kaczuszka ja rodziałam mlodego 3 lata temu i pamietam ze wczesniej juz byly pieluszki flanelowe we wzorki jak i tetrowe...o ile jeszcze flanela ujdzie tak tetrowe mi jakos nie podchodza we wzorki, wogole czy zauwazylyscie jaka nie mila jest i sztywna ta tetra w tych pakowanych pieluszkach? Ja zakupie w sklepie z tkaninami tetre ta wyzszej jakosci jest mieciusia milusia i grubsza .... az milo...

nuka smoczki tez sa dobre, zreszta zycze Wam zeby maluchy smoczkowe nie byly jak moj na dobre mu to wyszlo zasypial i uspokajal sie przy piersi albo przy pielusi :-)

myfa - nie wiem jaki gatunek oglądałaś tetry, ale mój jest fajny materiał, wiadomo porównując tetrę a flanelę to jest różnica w materiale, ale to gatunek.... a tetra jest zawsze sztywniejsza, bo jej zastosowanie jest inne, podsumowując - ja jestem zadowolona i tetra i flanela we wzorki są super w porównaniu do zwykłych białych (białe ograniczyłam do 5 sztuk z każdego rodzaju)

reklama
a ja mam cos takiego co na allegro nazywa sie teraz lux i jest ok...gruba i nawet miekka po wyprasowaniu-wiadomo ze to nie bawełna czy flanela ale zle nie jest

Do góry