reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Julita dostala mate jak miala 3 tyg i wykazala zainteresowanie nia jesli mozna to tak nazwac:-D Natomiast lezaczek bujaczek to cudo nie z tej ziemi.Mnie i mezowi tez odpadaly rece i lopatki od bujania malej,do tego w dzien lezac w lozeczku kwekala bo chciala naszej uwagi(jak tylko sie weszlo do pokoju lub wzielo ja na rece to przestawala kwilic).Teraz z lezaczkiem bujaczkiem jest duzo prosciej,w dzien mniej kwekania-dzis np robilam porzedki w szafie a mala sobie mnie obserwowala az...zasnela:-D Potem na spiocha przenioslam ja do lozeczka.A wczoraj ogladalismy "ocean strachu" i na zmiane z mezem lezaczek stopami bujalismy-tez pieknie zasnela.Tylko trzeba pamietac by nie za czesto klasc w tych lezaczkach dzieci bo to niezbyt zdrowe dla ich kregoslupa.I zeby lezaczek mial pozycje jak najbardiej lezaca-to dla takiego malucha jest najzdrowiej.

reklama
Ja nie jestem zadowolona z fotelika maxi cosi:dry: wydaje mi sie ze Amelka w nim prawie siedzi a nie lezy .. ramionka ma zbyt wysuniete do przodu a plecki sie jej zalamuja do tylu... no i glowka.. tak jakby zabardzo wysunieta do przodu (do piersi) calkiem inaczej sobie to wyobrazalam...

A co do maty to jeszcze jej nie wyprobowalam.. ale jutro chyba to zrobie i napisze jak moja coreczka na nia reaguje:tak::-D

Ja nie jestem zadowolona z fotelika maxi cosi:dry: wydaje mi sie ze Amelka w nim prawie siedzi a nie lezy .. ramionka ma zbyt wysuniete do przodu a plecki sie jej zalamuja do tylu... no i glowka.. tak jakby zabardzo wysunieta do przodu (do piersi) calkiem inaczej sobie to wyobrazalam...

mój mąż też się wścieka na ten fotelik , chociaż synek zaczyna się do niego przekonywać... rzeczywiście dziwnie ściśnięte jest w nim dzieciątko, choć ta jakby podusia wygląda na wygodną... ja jednak myślę, że tak renomowany, polecany fotelik nie może być taki zły chyba co?? to najlepiej sprzedające się foteliki...

Dziewczyny szukam na Allegro podgrzewacza do butelek najlepiej TT,ale bym chciala zeby mial koncowke (to co sie do gniazdka wklada) taka zeby mozna bylo wlaczyc w samochodzie w miejsce zapalniczki-wiecie o co mi chodzi?
Kurde i tam nie widzialam takiego podgrzewacza,jak by ktoras znalazla to wrzuccie link ok.

Wiem ze ktoras o tym pisala ze ma ale nie pamietam ktora dokladnie:baffled:
Chyba/ moze Modroklejka???

Ewelcia ja kiedyś się rozglądałam za podgrzewaczami pasującymi do TT i o ile dobrze pamiętam znalazłam jakiś "niemarkowy" który miał pasować do TT i był przystosowany do wtyczki samochodowej
Poszukam, może znajdę.
A Modroklejka coś wspominała, że w prezencie za free dostała ....

Eh długo to nie trwało bo na całe szczęście miałam zapisane w "ostatnio obserwowanych" na allegro http://allegro.pl/item567465105_podgrzewacz_do_domu_i_auta_tommee_tippee_avent_8w1.html
http://allegro.pl/item584211489_podgrzewacz_samochodowo_domowy_8w1_takze_do_avent.html

Ostatnia edycja:
niema sprawy, ja się teraz mega nudzę i przeglądam na allegro różne rzeczy a co ciekawsze zapisuję sobie do "obserwuję" w razie gdyby się kiedyś miały przydać :tak:

pewnie byłaś zbyt zajęta Szymkiem i Ci gdzieś tam przeleciało .... :-)

ni ja jak bylam w ciazy to tez likalam rozne rzeczy ale wtedy o takim podgrzewaczu nie myslalam,a teraz mi sie przyda.w sumie jeszcze nie teraz ale kolega jedzie do PL i jak zamowie na allegro to wysla na jego adres i on mi przywiezie.
tutaj nawet nie szukalam bo jak,siedze w dmu nono-stop.

reklama
Drogie Mamy:) czy któraś z Was ma moze kocyk drewexu? chciałam kupic taki na teraz (bo 2 grube juz mam) i nie wiem, czy on jest gruby czy cienki, czy jest oddychający, bo mam takie 2 polarowe to dziecko mi sie w nic poci, bo są z poliestru.

Do góry