reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
my mamy taką
MATA EDUKACYJNA TINY LOVE ŚWIAT MUZYKI NOWA !!! (626203998) - Aukcje internetowe Allegro
ale i tak mały na niej ryczy okropnie i nie chce się bawić-mam nadzieje że mu przejdzie.:baffled:a najbardziej na co zwraca uwage to szeleszczące elementy, klakson samochodu i wibrujący jeż. Grzechotki go nie interesuja. No i nasze dziecko jest bardzo "muzykalne" wiec lubi jak mu sie włacza tą muzyczke nawet jak lezy u mnie na rękach.

Madzik - dziecko dopiero od jakiegoś 3 miesiąca zinteresuje się "na poważnie" matą - będzie rozróżniało kolory, a nie jak teraz - tylko kilka i kontrastowe. Nie umie i tak na razie chwytać nic rączką, ani dłużej trzymać główki w leżeniu na brzuszku. Także nic się nie przejmuj że na razie nie interesuje się matą - jeszcze nie ta pora (Jesli piszą, że mata jest od urodzenia - to bzdura).

Madzik - dziecko dopiero od jakiegoś 3 miesiąca zinteresuje się "na poważnie" matą - będzie rozróżniało kolory, a nie jak teraz - tylko kilka i kontrastowe. Nie umie i tak na razie chwytać nic rączką, ani dłużej trzymać główki w leżeniu na brzuszku. Także nic się nie przejmuj że na razie nie interesuje się matą - jeszcze nie ta pora (Jesli piszą, że mata jest od urodzenia - to bzdura).

nie no to to wiem, ale wcześniej sie chociaż interesował kolorami a teraz nic... tylko sie go połozy i ryk:baffled: moze też dlatego że nie chce leżeć i nei lubi. A o brzuszku to nie wspominam bo od razu jest taki płacz ze tchu nie może złapać wiec go nie kłade bezpośrednio na czyms a lezy tylko na naszych klatkach..

a ja w końcu zdecydowałam się na Tini Love małpia wyspa ;-) mam nadzieję że Alankowi się spodoba i chętnie będzie się na niej bawił :tak::-D

My mamy taką bardziej zwykłą matę nie ma tylu zabawek ale to nie problem bo zawsze można doczepić mata jest p Nikusiu więc nie ma sensu kupować Mikołajowi nowej ale te wasze są naprawdę prześliczne.

Avanti my kupilismy ta mate fisher price za 99 zł (tylko ze my płacilismy ok 130:-() i ogólnie jest ok tylko ze wydaje sie mniejsza niz na obrazku - Nadia jest długa i boje sie ze niedługo przestanie sie na niej miescic. Wklejałam kiedys zdjecia na watku zamknietym małej na tej macie, mozesz zobaczyc jak wyglada to w rzeczywistosci :-)

reklama
Do góry