reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

My mamy taka jakas zwykla mate nie ma za duzo zabawek ale jak ktos juz pisal zawsze mozna dowiesic;-) jest kolorowa i duza wiec wydaje mi sie ze jak na potrzeby takich maluchow jest wystarczajaca:-p Pozatym Amelka lezala na niej tylko 2-3 razy:-) jak narazie interesuje ja karuzelka w lozeczku i hustawka wiec niezawracam jej glowy mata:tak: przyjdzie na to czas jak te zabawki jej sie znudza to wyciagne mate:-D

reklama
My mamy matę canpol i jestem z niej zadowolona, zabaweczki są zdejmowane więc mogę pokazywać je malutkiej przed oczkami, jak pokazuję jej lusterko to patrzy z zaciekawieniem :tak: umie na niej leżeć około 40 minut tylko głużąc i uśmiechając się. Oprócz tego jak otwiera rączkę to daję jej do potrzymania grzechotkę taką akurat dopasowaną do jej rączki malutkiej i jak ruszam grzechotkami na macie to ona zaczyna ruszać grzechotką :-D może wstawie filmik na wątku zamkniętym jak się naucze jak :-D bo jakiś czas temu sobie to nagrałam :-).

a ja w końcu przełamałam się do chusty. rewelacja. nosze drugi dzień a mała jest dużo spokojniejsza. no i moge coś zrobić w domu:-D

avanti też zastanawiam się nad tą matą. daj znać czy warto ją kupic

Ostatnia edycja:
Julita dostala dzis od nas wanienke-taka duza na 100 cm dluga:-D Normalnie zmiescily sie by w nia chyba ze 2 Julitki:-DUznalismy ze warto kupic taka spora bo na siedzaco to spokojnie i 3 letnie dziecko w nia wejdzie wiec mialaby latem "basenik" do pluskania na dzialce lub u tesciow.Przypomina mi to moje dziecinstwo-mnie i bratu albo rodzice dmuchali taki basenik albo u babci na wsi kapieli zazywalismy w takiej duzej metalowej balii:-D:tak:To byly czasy ...

Julita dostala dzis od nas wanienke-taka duza na 100 cm dluga:-D Normalnie zmiescily sie by w nia chyba ze 2 Julitki:-DUznalismy ze warto kupic taka spora bo na siedzaco to spokojnie i 3 letnie dziecko w nia wejdzie wiec mialaby latem "basenik" do pluskania na dzialce lub u tesciow.Przypomina mi to moje dziecinstwo-mnie i bratu albo rodzice dmuchali taki basenik albo u babci na wsi kapieli zazywalismy w takiej duzej metalowej balii:-D:tak:To byly czasy ...
W balii sie kapac latem to byla sama radosc:-D:-D:-D
u mnie w domu rodzinnym jest jeszcze taka-zachowala sie jedna:-D:-D:-D
bojego brata ciotecznego synek sie uwielbial w niej pluskac:-D

balia metalowa ma te zalete ze w metalu woda sie szybko nagrzewa od slonca,a w plastiku czy takim dmuchanym baseniku dluuugo pozostaje chlodna:tak:

Ja jako dziecko miałam taką dużą wanienkę niebieską, mama myślała, że Jaśko też się w niej będzie kąpał, ale dostaliśmy od znajomych w prezencie mniejszą :tak:
Ale jak z niej wyrośnie przyniesiemy od mamy tamtą :-)

reklama
mamuski a jak sprawdzaja sie wozeczki ?? bo ja jestem bardzo zadowolona z quinny buzz 4 jest lekki dobrze sie nim manewruje i nie trzeba sily aby go prowadzic no i zajmuje malo miejsca;-) ogolnie nie zaluje ze go kupilam chyba jeden z najlepszych moich zakupow:tak:

a jak wasze bryki?:-p

Do góry