magda19lenka
MTM
zagłębie lumpeksowe 

DOBRE 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Iwona wiem co czujesz, ja tez się ostatnio nadziałam kupiłam łózeczko turystyczne, które miało byc do odświeżenia, a okazało się ze i 10-krotne pranie by mu nie pomogła. Z tymże ja kupiłam to łóżeczko od dziewczyny z forum BB, trochę ją opisałam na forum, ale cóż 80zł jestem w plecyA ja kupiłam na allegro płaszczyk burberry.Było napisane że jest orginalny i na zdjęciach wyglądał super,miał być jak nowy , raz ubrany.Właśnie przyszedł i jestem wściekła.Jest beznadziejny,ktoś go sam sobie uszył w domu z podobnych materiałów,na szyciach wystają jakieś niteczki,ma plamki a metka burberry jest doszyta z innego ubranka(i to krzywo).Napisałam że chcę go odesłać i proszę o zwrot kosztów.Zraziłam się trochę do allegro bo nie wszyscy są szczerzy.