reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
A ja kupiłam na allegro płaszczyk burberry.Było napisane że jest orginalny i na zdjęciach wyglądał super,miał być jak nowy , raz ubrany.Właśnie przyszedł i jestem wściekła.Jest beznadziejny,ktoś go sam sobie uszył w domu z podobnych materiałów,na szyciach wystają jakieś niteczki,ma plamki a metka burberry jest doszyta z innego ubranka(i to krzywo).Napisałam że chcę go odesłać i proszę o zwrot kosztów.:wściekła/y:Zraziłam się trochę do allegro bo nie wszyscy są szczerzy.

dziewczyny czy w takim śpiworku dziecko jak spi potrafi sie przekręcic na brzuch i odwrotnie???
Co do kombinezonu to ja raczej kupię tylko kurtkę, tak sobie pomyślałam, że zimą Zocha raczej jeszcze nie bedzie chodziła tylko siedziała w wózku, a do obu wózków mam ciepłe śpiwory, w których nie zmarznie. Moze trafię na jakis nie drogi kombinezon na allegro to bedzie miała na sanki, o ile bedzie snieg.

A ja kupiłam na allegro płaszczyk burberry.Było napisane że jest orginalny i na zdjęciach wyglądał super,miał być jak nowy , raz ubrany.Właśnie przyszedł i jestem wściekła.Jest beznadziejny,ktoś go sam sobie uszył w domu z podobnych materiałów,na szyciach wystają jakieś niteczki,ma plamki a metka burberry jest doszyta z innego ubranka(i to krzywo).Napisałam że chcę go odesłać i proszę o zwrot kosztów.:wściekła/y:Zraziłam się trochę do allegro bo nie wszyscy są szczerzy.
Iwona wiem co czujesz, ja tez się ostatnio nadziałam kupiłam łózeczko turystyczne, które miało byc do odświeżenia, a okazało się ze i 10-krotne pranie by mu nie pomogła. Z tymże ja kupiłam to łóżeczko od dziewczyny z forum BB, trochę ją opisałam na forum, ale cóż 80zł jestem w plecy

Iwona-wspolczuje,ale cie na szaro zrobili:zawstydzona/y:
Modro-swietne zakupy:tak:U mnie tez jest zaglebie lumpkowe:-D:-D:-D w okolicy,ale dobre ciuszki sa tylko w tym jednym w ktorym kupuje,w innych raczej liche rzeczy.

A ja juz znalazlam w Lodzi gdzie sa te espiro (na allegro znalazlam sprzedawce z Łodzi).Tak wiec w sobote jedziemy ogladac te foteliki coneco i ten optima espiro,porownam sobie jak sie ktory odchyla i niedlugo juz bedzie u nas w aucie:-):-):-)Jeszcze tylko zdecydowac ktory kolorek...
Kaczuszka,ATsonia,Avanti-a wy zadowolone jestescie z tego fotelika espiro optima?Bo znam ludzi "zywych":-Dtylko z coneco a z espiro tylko was wirtualnie:-p:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Saro bardzo ładne te foteliki espiro kolorystyka tez boska, moje faworyty to citro i purple, wygladają bardzo porządnie i plusem tych fotelików jest, ze można je montowac i przodem i tyłem do kierunku jazdy, wg mnie wizualnie ładniejsze od tych coneco, ale to oczywiście rzecz gustu:-)

Mnie sie w nich podoba regulowany zaglowek:tak:
Dziewczyny ktore maja ten fotelik a wy go montujecie tylem jeszcze czy przodem juz?
Kurde jesli go wybiore a nie coneco to znaczy ze polegam tylko na marketingowym word of mouth bo nie znam jak juz powiedzialam poza wami wirtualnymi jego posiadaczkami nikogo "na zywo":-DJestem jeszcze ciekawa tego kata oparcia czy sie ladnie odchyla;-)Mnie sie rowniez podoba kolorystyka-w coneco tez.

reklama
W tym samym sklepie co sa te foteliki espiro w Łodzi,sa tez wozeczki Peg Perego Aria Oh-te ktorymi tez m.in.jestem zainteresowana.Czy uwazacie ze cena 669 zl za ten wozek jest OK?Wiem ze na allegro sa takiej ale tu bym miala namacalnie wozek ktory chce.Kolorki tez spoko:tak:
BABYLAND

Tylko albo zle widze albo cos ta amortyzacja kol jest slaba,ale to oblukam se na zywo;)

Do góry