S
Sara27
Gość
chociaz moj ma kola piankowe a nie pompowane i pare szczegolow w wygladzie tez innych.No ale tez tako i tez Kiddy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny juz to kiedys pisałam najlepiej miec dwa wózki jeden mały lekki, składający się w parasolkę na zakupy, wyjazdy, szybki spacerek, drugi duzy, dobrze amortyzowany, na pompowanych kołach, które pokonają każdy teren, na długie spacery, na snieg.
Ale niestety nie każdy ma gdzie trzymac dwa wózki, i musi sobie wybrać taki który spełni najwięcej jego wymagań. Ja mam dwa, jeden trzymam zazwyczaj w samochodzie, a drugi stoi w piwnicy, w zlaeżności gdzie wychodzę to wózek dostosuwuję do wyjścia, jeżeli ide do galerii na zakupy, lub jade do znajomych to biorę mały wóżek, a jak wybieram się na spacer do praku to zdecydowanie lepiej mi się jeździ duzym wózkiem.
krlnk jeżeli ten wózeczek spełnia twoje wymagania, podoba ci się, to proponuję wybrac sie do sklepu gdzie go można dotknąć, pomacać, wsadzic dziecko, pojeździc po sklepie, przespać się z tym i dopiero kupić:-) bo wiadomo każda z nas ma inne wymagania co do wózka, dla mnie waga tez była istotna przy zakupie, bo mieszkam na 3 piętrze bez windy i czasami zdarza się, że muszę wtargać wózek na górę:-(