reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Miotlica-real foto bedzie jutro,dzis juz nie mam sily.Strasznie zmarzlismy na tych zakupach:eek:Moge tylko wstawic link z netu,ale wg mnie wozek wyglada inaczej nieco niz w necie-w necie jest jakby bardziej "kosmiczny" i podbajerzony niz w realu jesli mozna to tak okreslic;-):-D
Moze taki link:
SPACERÓWKA CYBEX Topaz model 2009 Od ręki, W-wa (757130189) - Aukcje internetowe Allegro

Kolor w realu ciemniejszy,taki jakby fioletowo-sliwkowy,jutro obiecuje wstawic fotki:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sara- w koncu:-D obyscie sie nie rozmyslili bo znow bedzie co czytac:-p
A ja mialam zrobic foty bucikom Majki jesiennym- wszytskie dostala w prezencie, ale jak sobie pomyslalam o robieniu fot, sciaganiu na kompa przez kabelek, pomniejszaniu rozmiarow zdjec... to mi sie odechcialo...len jestem:zawstydzona/y: ale jutro moze wstawie bo sa naprawde fajne!

aaa jeszcze mialam dodac ze-koles mnie zmartwil ze wozek jest tylko do 15 kg:-(No wiec mowie do meza,ze odpada.Ale kolo do mnie ze wiekszosc wozkow tak ma tych lekkich spacerowych-a ma???Bo wlasnie pamietalam w baby planet ze byl chyba do 22kg.Wiec pierwsze co zrobilam to polecialam po powrocie do domu do...siatek centylowych:-DNa szczescie wyglada na to ze srednio do 2,5 roku zycia powinnam powozic w nim Julite-a jak dobrze pojdzie to do 3 ale ktory trzylatek chce siedziec w wozku?Kuzynka Julitki 3 letnia wazy 12 kg (straszna chudzinka ale ladna dziewuszka) to biega jak fryga,gdzie jej tam do wozka.

modro-no ja sie dlugo wahalam bo facet byl szczery (natrafilam na super sprzedawce-nie wciskal kitu) i powiedzial ze jakosc silver crossow jest lepsza niz cybexow-wiec jestem swiadoma ze moj wozek to nie jakies cudo ale i tak go...kocham (poki co):-DJak w razie kupicie dazzle to bedziemy zasuwac se z bialymi dziwacznymi koleczkami,a co tam:eek::-DA,i lepiej nie jezdzic tymi kolami po sniegu-podobno robia...za pług:-D:-D:-D
ps.fany ten szary-bo wlasnie w necie wylukalam:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
widze kolejna sprawde w moim wozku-trzeba kupic spiworek czy tam okrycie na nozki.zastanawiam sie czy lepsze bordowe czy np jasnoszare/srebrne.Obawiam sie ze bordowe nie dopasuje kolorem i bedzie wygladac jak "sztukowane".No nic,musze przemyslec.

widze kolejna sprawde w moim wozku-trzeba kupic spiworek czy tam okrycie na nozki.zastanawiam sie czy lepsze bordowe czy np jasnoszare/srebrne.Obawiam sie ze bordowe nie dopasuje kolorem i bedzie wygladac jak "sztukowane".No nic,musze przemyslec.

Sara najlepiej kupic do kompletu;-) chyba ze nie maja:eek: bo nie wiem czy kazda firma ma swoje spiworki:zawstydzona/y:

reklama
Weszlam na stronke cybexa i sa spiworki ale cos czuje nosem ze drogie.A w sklepie nie mieli,moze na zamowienie mozna sprowadzic.Dowiem sie jutro.

Do góry