reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
podsunelyscie mi pomysl-jak beda pytac w rodzinie co kupic julicie na gwiazdke to juz mam druga opcje-pierwsza dla tesciow to hustawka,a druga przykladowo dla moich rodzicow to saneczki:-DTylko wtedy co na roczek wymyslic:confused2::-D

fajne ale troche drogawe jak dla mnie...chociaz widziałam sanki porsche za 2000 zł :-D
my pewnie klasyczne drewniane kupimy-z oparciem i to tego dodatkowy nierzemakalny spiworek zeby tego z wozka nie przekładac

no własnie sara-u nas saneczki beda prezentym na mikołajki-od jednych saneczki od drugich spiworek do saneczek

a z roczkiem to sie cos jeszcze wymysli-u nas pewnie od dziadków bedzie rowerek-taki trojkolowy-adas jest z konca marca wiec mysle ze pomysł ok, a chrzestny juz sie zapowiedział ze piaskownice kupi wiec tez fajnie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
fajne ale troche drogawe jak dla mnie...chociaz widziałam sanki porsche za 2000 zł :-D
my pewnie klasyczne drewniane kupimy-z oparciem i to tego dodatkowy nierzemakalny spiworek zeby tego z wozka nie przekładac
pewnie gdybym miała normalnie kupic też bym nie kupiła tylko mąż ma sklep ze sprzętem narciarskim..... sankami się nie zajmuje ale jego koledzy tak i będziemy mieć te sanki w cenie takiej jak oni kupują ... więc jakies 60%rabatu dostaniemy:)))
a fajne sa dlatego że w tych innych plastikowych dziecko siedzi bardzo nisko i czuje prawie kazdy kamień... a tu jest wyżej jak w tradycyjnych

drewniane maja swoj urok i sentyment-jak z mojego dziecinstwa.Tata wozil mnie codziennie ze szkoly w 1 i 2 klasie podstawowki zima sankami:-D Na wyprawy "na gorki" osiedlowe tez drewnianymi...tylko troche wieksza bylam od Julity:rofl2:

drewniane maja swoj urok i sentyment-jak z mojego dziecinstwa.Tata wozil mnie codziennie ze szkoly w 1 i 2 klasie podstawowki zima sankami:-D Na wyprawy "na gorki" osiedlowe tez drewnianymi...tylko troche wieksza bylam od Julity:rofl2:
sara moi rodzice na roczek robią ali plac zabaw na ogródku... zjeżdżalnie, piaskownice, huśtawkę, i basenik wszystko z możliwością zadaszenia całości ze jak będzie kropić a bedzie ciepło to i tak się będzie mogła bawić...
tylko oni mieszkają w szeregówce... wiec cały ich ogródek to bedzie plac zabaw:-):-)

reklama
łee...laila to faktycznie, fajnie!
heheh- jak masz takie znajomosci to ci zazdroszcze-my 2 lata temu kupilismy sprzet narciarski dla mnie rok temu dla meza wiec niby sie rozłozyło a i tak dostalismy po kieszeni...

Do góry