reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Sara - fajnie wyglada ten rowerek:tak::tak: a jak te pasy, dobrze trzymaja? I czy Juli daje rade trzymac nozki na tym podnózku? Moje psiapsióly chca kpic Nadii rowerek na roczek i mowia abym sama wybrala jaki bym byla zadowolona, cena tak 200-250zł max. Myslałam wczesniej o czyms podobnym do tego ROWEREK WIEWIÓRKA KOŁYSKA POZYTYWKA WYS 0ZL (898979974) - Aukcje internetowe Allegro
ale ten Twój jest zdecydowanie ładniejszy, tylko nie wiem czy Nadia sobie na nim poradzi bo ten co pokazałam ma barierke i stojak pod nozki. Ale za ładny to on nie jest;-) no i teraz nie wiem co wybrac, wygode dziecka czy to co ładne

Ostatnia edycja:
reklama
magdalenka-faktycznie pchacz identyczny niemal jak chicco.

Co do rowerka-naprawde jest fajny:tak:Przychodzi podobno w pudle w kawalkach i trzeba go samemu skrecic-samemu sie decyduje co przykrecic a co nie (np tak jak pisalam mozna zdjac baldachim bo zaslania dziecko-powinno byc okienko w baldachimie tak jak w wozkach).Szelki bardzo dobrze trzymaja,sa pieciopunktowe.Do podnozka Julita nie dosiega...Ona ma krotkie nozki i cala jest niewysoka-cos kolo 76-77 cm-tak widze porownujac do mebli ktorych wysokosc znam.Kieciuszka rozmiar 80 jest przydluga lekko.Wstawilabym foty ale zaprosilismy dzis znajomych,bo duzo ciast zostalo:tak:Ale cos tam postaram sie wstawic bo beda dopiero pod wieczor na godzinke tylko.

to tak na szybko foto uli na rowerku-moze i dosiega do podnozkow,wczoraj wydawalo mi sie ze nie ale widze ze dosiega nawet pedalow na foto:-DNie wiem,musze sie przyjrzec-teraz spi wiec nie sprawdze.Juz sie nie moge doczekac kiedy snieg zelzeje i sie cieplo zrobi.Szelki sa regulowane wiec do dziecka mozna dopasowac,widze tez z netu ze i cena OK.

wiecie co powiem wam szczerze nie wiem co z tymi butami.... kupowac czy nie? Zuzka jeszcze nie stoi samodzielnie. cały czas łazi raczej na paluszkach, chyba nie ma jeszcze sensu co??

Justyna dziecko najlepiej się uczy chodzic boso, i Zawitkowski też pisze ze najlepiej wlasnie boso, a buty dopiero wtedy jak już dobrze chodzi, wg mnie możesz się wsytrzymać dopóki Zuzka sama nie pojdzie, ja tak zrobiłam, nie kupowałam jej żadnych kozaków poza takimi miękkimi w H&M głównie po to aby jej było ciepło w nogi, ja radzę poczekaj do wiosny, Zuzia juz wtedy napewno będzie chodzić

reklama
Justyna ja tez tak zrobilam jak radzi Ivaz - tez mam butki z H&M ale takie mieciutkie futrzaki, aby tylko cieplo bylo, Nadia tez jeszcze nie chodzi, za rece idzie ale strasznie sie chwieje jeszcze wiec na razie nie kupilam kozaczków i pewnie nie kupie bo zdąrzy sie cieplej zrobić

Do góry