Sara - fajnie wyglada ten rowerek
a jak te pasy, dobrze trzymaja? I czy Juli daje rade trzymac nozki na tym podnózku? Moje psiapsióly chca kpic Nadii rowerek na roczek i mowia abym sama wybrala jaki bym byla zadowolona, cena tak 200-250zł max. Myslałam wczesniej o czyms podobnym do tego ROWEREK WIEWIÓRKA KOŁYSKA POZYTYWKA WYS 0ZL (898979974) - Aukcje internetowe Allegro
ale ten Twój jest zdecydowanie ładniejszy, tylko nie wiem czy Nadia sobie na nim poradzi bo ten co pokazałam ma barierke i stojak pod nozki. Ale za ładny to on nie jest;-) no i teraz nie wiem co wybrac, wygode dziecka czy to co ładne

a jak te pasy, dobrze trzymaja? I czy Juli daje rade trzymac nozki na tym podnózku? Moje psiapsióly chca kpic Nadii rowerek na roczek i mowia abym sama wybrala jaki bym byla zadowolona, cena tak 200-250zł max. Myslałam wczesniej o czyms podobnym do tego ROWEREK WIEWIÓRKA KOŁYSKA POZYTYWKA WYS 0ZL (898979974) - Aukcje internetowe Allegroale ten Twój jest zdecydowanie ładniejszy, tylko nie wiem czy Nadia sobie na nim poradzi bo ten co pokazałam ma barierke i stojak pod nozki. Ale za ładny to on nie jest;-) no i teraz nie wiem co wybrac, wygode dziecka czy to co ładne
Ostatnia edycja:
Nie wiem,musze sie przyjrzec-teraz spi wiec nie sprawdze.Juz sie nie moge doczekac kiedy snieg zelzeje i sie cieplo zrobi.Szelki sa regulowane wiec do dziecka mozna dopasowac,widze tez z netu ze i cena OK.