reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Ja kupuje 140/70, ale to dlatego "takie wielkie", że to moje będzie mieć możliwość przerobienia na tapczanik. Dlatego jest od razu większe, żeby na dłużej starczyło. Ale standardowe łóżeczka mają właśnie 120/60. :-)

reklama
masakra szukam i szukam opinii w necie i zwariować można
jak już zaczęłam się wahać co do kół to wyszły następne informacje
myślałam nad mikado boston albo x-landerem
mikado ma większą gondolę i możliwość przełożenia przód-tył gondoli
x-lander ma małą gondolę do 6 mcy i nie można przełożyć ani rączki ani gondoli w stos. do kierunku jazdy ale ma super błękitny kolor
ratunku zwariuję
może znacie jakąś fajną stronę na której porównują tego typu wady i zalety no i jakieś atesty itd:crazy::crazy:

ewelcia86 turystycznych łóżeczek nie robia chyba większych jak do 120
A no tez widzisz jaka ja jestem zorientowana hihi.
Tu osobiscie widzialam jedno kwadratowe(turystyczne):-) no ale takie to calkiem odpada.Jak bylam ostatnio w tym sklepie to wogole byl marny wybor,musimy wybrac sie do innego.

Jedyna różnica jaka mi się nasuwa do głowy, to, że w łóżeczku turystycznym można regulować poziom wysokości a w kojcu nie. Ale czy tak jest w rzeczywistości to nie dam sobie głowy uciąć. :-)

Dzis albo wczoraj gdzies znalazlam ze pisalo lozeczko turystyczne/ kojec czyli tak jak by bylo 2w1.
Nie wiem nie chce mieszac.
Tyle teraz tego jest ze idzie sie pogubic naprawde.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry