reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Ivaz to super mi właśnie ta z Nexta najbardziej się podoba, chyba zakupię ją na zaś, bo jest BOSKA :D

Agniesia :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ivaz, super że się tak udało z tą sukienką.

Dzwonili do mnie wczoraj w sprawie wózka. Facet od raz na wstępie powiedział, ŻĘ TO ICH WINA, bo .... mój model ma trochę zmienioną konstrukcję i ciut inaczej się go składa (jest jeszcze jakiś guzik którego ja nie wciskałam), a ja składałam tak jak mi facet w sklepie pokazywał (widać, miał wtrdy ten starszy ciut model).
Mówił, że dziś albo jutro (wczoraj tak mówił), naprawią i od razu do mnie wyślą z instrukcją jak poprawnie składać.
HURRA !! :tak::tak::tak::tak::tak:

Firma solidna - trzeba im przyznać. Ja wysłałam w sobotę wózek do Mińska Mazowieckiego - bo tam kupowałam , więc gdy facet go odebrał musiał automatycznie przesłać go do Białegostoku - bo tam jest importer zooperów - a co za tym idzie - serwis, więc oni musieli do mnie dzwonić od razu jak tylko dostali wózek, bo dzwonili już we wtorek o 11 :tak::tak:

Ale fajnie Magdalenka z tym wózkiem sie udało, zazwyczaj to kręcą gdzie sie da zeby tylko kse zaoszczedzic a tu prosze- miłe rozczarowanie:tak:

W ogole to dzieki za te linki do tych "cudow na patyku" bo od dawna chce to kupic, schodziłam juz wszystkie zabawkowe jakie znam i nie znalazłam- jakos nie wpadłam zeby poszukac na allegro:sorry2:
Ivaz a ta sukieneczka z nexta to piekna, mi sie jeszcze spodobala ta ostatnia- hania- no cudo ale ta z nexta ładniejsza:tak:

reklama
Marlena osobiście bardziej mi się czerwone podobają, ale z drugiej strony myślę, że praktyczniejsze dla Alanka będą jednak szare - bardziej będą pasowały do wszystkiego - może spróbuj je licytować, ale napisz do sprzedawcy, że chcesz kupić szare na kup teraz - że ci na nich zależy a nie chcesz czekać na koniec licytacji. :tak::tak:

Do góry