reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Właśnie magdalenka myśle tak jak ty o tych kolorach, już kiedys wczesniej pisałam do sprzedawcy ze bym chciała na kup teraz to mi odpisał ze nie ma takiej mozliwosci i zaprasza do licytacji :baffled:

reklama
edis super zakupy, podoba mi się ten daszek z kompleciku dla bratanka i ta bombka dla Ani boska :D sama mogłabym w takiej chodzić ;)

marlena czerwone też są super, b mi się podobają :) czerwone do dżinsów na pewno będą zawsze pasować ;]

szukałam podobnych trampek w rozmiarze 21-22 i nie ma :/

Ostatnia edycja:
Mi osobiście bardziej podobają się szare.Szkoda ze nie ustawiłaś snajpera i przeszła aukcja koło nosa :-(
Edis super zakupy:-)fajne niektóre sukieneczki ma ten sprzedawca,tylko ze my to jakieś nie sukienkowe :-pciągle mi się wydaje że kiecki sa nie wygodne i strasznie rzadko małej ubieram,może latem mi się to zmieni:rofl2:

marlena czerwaone też są fajne, z resztą teraz jest modne kontrastowe połączenia kolorów im bardziej kolorowo tym lepiej, mój Oskar ostatnio sobie kupił trampki adidasa fioletowo-czarne i dokupił do nich fioletowe sznurówki:tak:
Edis fajne te sukieneczki, ale ja jak Maniulka jakoś nie jestem przekonana do sukieneczek, ostatnio Zoska miała sukienkę na sobie w wielkanoc, a tak w ogóle rzadko ją ubieram w sukienki, z reszta sama tez rzadko chodzę w spodnicach i sukienkach znacznie wygodniej mi w spodniach, i wychodze z założenia ze jej tez
Agnesiaa ja widziałam takie małe trampki w Zarze, ale niestety kosztowały 99zł:szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no latem jak upał to sukienka najlepsza, bo się czuje wiatr, nie tylko we włosach ;p

marlena a swoją drogą to duży rozmiar bucika Alan nosi :)

chciałam Kubie kupić jakieś fajne trampki, ale odkopałam w szafie nowiuśkie, kupione już z pół roku temu ;p trampki adidasa
DSC00171.jpgDSC00173.jpg
ale mam kilka w obserwowanych i pewnie nie obejdzie się bez zakupu :D muszę mu tylko nogę wymierzyć znów ;p

Zdecydowałam się na szare jednak, poniewaz np. do niebieskiej bluzki jednak czerwone nie za bardzo :-(

Agnesiaa Alan obecnie ma rozmiar nózki 23 ale biore mu o numer większe. jak zawsze.
Fajne te trampki adidasa

maniulka tez żałuję że nie ustawiłam, a jeszcze patrzyłam na tego snajpera czy ustawic czy nie :-(

Dzięki Wam kobity za radę :-)

spora ma stópkę Alanek, Zosia ma 19, ale buty kupuję 20, chociaz nie wiem jak z sandałami czy wziąć nr większe czy akurat, jak myslicie

reklama
Do góry