reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

a mi się wyświetla że jest 21 ;p

ja tak oglądam te sandałki to nic mi się nie podoba i chyba Kuba nie będzie miał sandałek ;p albo się zmuszę do zakupu

Ostatnia edycja:
reklama
ivaz, mierzyłysmy takie :tak: Pozostałe "nabytki" cudowne :tak:

Te zwykłe Huggisty to one są sztywne i beznadziejne, lepsze premium, mają fajny ściągacz. Aktualnie kupujemy Pampers sleep&play. Nam pasują. Cena za 68 około 40 zł.

rzeczywiście, co slepemu po oczach:tak:;-), jutro podjade z Zochą do ecco przymierze jej jakies sandałki 21 i jak bedzie ok to je zamówie, bo cena bardzo ok
A teraz spojrzałam na adres tego outletu to blisko mojej pracy
A takie spodnie ze ściągaczami to bardzo fajna rzecz polecam, te co kupiłam są trochę za duże tj za długie dla Zoski, ale przez gumki na dole z powodzeniem może chodzic bo sie fajnie układaja na dole i mała ich nie przydeptuje i na pewno w takich spodniach długo pochodzi za nim wyrośnie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
EVE u nas te huggis premium raniły Kubie nóżki, bo one mają to przy rzepach takie szerokie i twarde, a te pampers sleep&play właśnie nie mają ściągacza, nie rozciągają się na brzuszku, a Kuba ma troszkę brzusia i musi mieć z gumką, żeby mógł wygodnie usiąść ;]

ivaz :D no ceny są niższe niż na allegro, ale jak ja sobie wymyślę jak coś ma wyglądać to później nic mi się nie podoba i mam problem, dla dziewczynek fajne butki, a dla chłopców takie nijakie mi się wydają :/

Ivaz super ubranka,...buciki sliczne,kapelisik rowniez.
Sara ale Wy szalejecie z tymi zabawkami...mialam podobne rybki jak bylam mala.

JA tez musze rozejrzec sie za sandalkami dla Szymka..kiedys z Clarksa ogladalam,ale nie bylo nr....a w srode bylam to wcale zadnych sandalkownie bylo:eek:....

Otworzyli nowy sklep z butami dla dzieci ale jeszcze w nim nie bylam...jak bede nastepnym razem na zakupach to zajrze tam

marlena opłaciło się czekać skoro masz takie jak chciałaś :D

a ja obiecuję sobie, że teraz jak będę w Anglii na wakacje to zrobię dokładniejszy shopping niż ostatnio :D już znalazłam H&M i to na tej samej ulicy co Next, ja chyba ślepa byłam jak robiłam zakupy ;p

dziewczyny, nie wiem, czy ten temat był juz poruszany, jeśli tak to z góry przepraszam.....CO KUPUJECIE SWOIM DZIECIOM NA DZIEŃ DZIECKA?????

reklama
marlena te trampki są extra :-) acha i ta mata do rysowania też, nie widziałam jej wcześniej, zapisałam sobie do ulubionych

Do góry