reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Isku i co dostałas w końcu to paczkę z tymi ubrankami???
Marlena jednak warto było poczekać a tramki super!!
Atsonie nie mam pojęcia co kupic na dzień dziecka tym bardziej ze Zoska miała teraz imieniny i pomysły się skończyły

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja też nie mam pomysłu, ubran ma już dośc a zabawek tym bardziej. Nie wiem co tu wymyślec.

A za trampkami warto było poczekac, tylko niech mi teraz szybko je przyslą hehhe

Ostatnia edycja:
ivaz nie, nie dostałam, Madzik też nie dostała, to jest oszust:wściekła/y:, teraz sprzedaje dalej na innym koncie!!! :wściekła/y: w przyszłym tyg idę na policję

a co do zabawek to pomyślałam sobie ze kupię małemu - nawet bez okazji - zabawkowe garnki i talerze, ma swoją szufladę w kuchni i miałam tam plastikowe miski którymi rzucał z radości, to było dobre do czasu az mi jedna miska pękła, dlatego zakupię mu zabawki i niech się nimi bawi w kuchni :)

Ostatnia edycja:
Isku kurde trochę mi głupio bo ta ja dałam linka do tej aukcji, ale skąd mogłam wiedzieć, a mozesz przypomniec jego dane ?? wrzuć jakis link do jego aukcji

O moonik ale ja spostrzegawcza jestem własnie zauważyłam ze ty też klikasz z Warszawy, moze i my sie wybierzemy do Zoo bo w sumie mam bardzo blisko a jeszcze w tym roku nie byłam,

kupiłam Kubie bluzeczkę z Nexta na allegro, ale wiecie co... pomyliły mi się aukcje (mam ich milion w obserwowanych + drugi milion pootwieranych, bo przeglądam) i kupiłam nie tą co planowałam, w zasadzie nie wiem jaką kupiłam, bo zdjęcia nie ma <lol> wiem, że Next, 1,5-2 latka i niebieska, a i z małpką, a te z małpką w zasadzie fajne są więc jest nadzieja, że będzie ok ;p haha no to zobaczymy co przyjdzie ;p a do tego kupiłam jeszcze brązowo-pomarańczową z Georga i tu już było zdjęcie ;p :D a to od jednego sprzedawcy ;p jak brzydka będzie ta Nexta to oddam komuś 5zł nie majątek ;p

reklama
ivaz jestem w stałym kontakcie z Madzik, ona tez u niego zamawiała niestety, tamto konto juz zawieszone, a teraz sprzedaje podobno pod nickiem aniaone20 - od niego nie kupujcie!!!!!

Do góry