reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

a my jeszcze mamy 3 foteliki samochodowe, jeden tu w anglii byl potrzebny, ale to nabylismy uzywany i dwa w polsce mamy jeden u siebie w aucie drugi u mojej mamy, bo faktem jest ze przekladanie fotelika co kilka dni to ciezka praca ;]

ja chyba w niedziele znow wybiore sie na zakupy ubrankowe ;p moze znajde H&M bo Nexta to juz mam oblukanego

dziewczyny jak wiecie to powiedzcie mi gdzie dokladnie w Szczecinie jest Clarks? :)

reklama
Cofam wade inglesiny z opisu wczesniej ze buda nie jest "na zime",ze sie slabo naciaga.Cos tam wisialo przy niej i sa jakies 2 ekspresy,zaczleam tam grzebac i sie okazalo ze buda naciaga sie prawie do palaka:tak:zalaczylam foto.Mialam niezlego farta bo na necie czytalam ze tylko niektore inglesiny espresso tak maja i sie okazalo ze taka wlasnie trafilam:rofl2:ciekawe czy wiedzial o tym sam sprzedawca,bo nie wspomnial na aukcji;)Ale skubana amortyzacje ma niesamowita i jezdzi bezszelestnie.waska dosyc jest to fakt ale bez przesady,to calkiem spory wozek w porownaniu np do coneco joker bo taki w piaskownicy przylukalam.Inglesina to kobyla przy nim,chociaz minimalnie ale jednak wezsza np.od cybexa.

Agniesia-ja tez uwazam ze im dzieci wieksze tym wozki powinny byc mniejsze.9 kg to sporo,ja po wozku 14-16 kg zalezy czy wersja z gondola czy spacerowa) mam taki uraz ze bralabym nawet wozek o wadze 5-7 kg jesli bylaby taka mozliwosc.Teraz zreszta kupilysmy z mama oba do max 8 kg.Ale zrob ja uwazasz,pamietaj ze slaba strona cybexow mimo ich (wg mnie) bajeranckiego wygladu,lekkiego prowadzenia itp. sa kolka-one troche klekocza jak sa wieksze nierownosci.W wielu innych spacerowkach tez klekocza ale zanim kupisz ostrzegam Cie po prostu,nie kupuj w ciemno,obejrz na zywo,przejedz sie na dworze.

ja na sierpien robie sobie szlaban z zakupami ale i tak wyjezdzam na wies.

Domi-super zakupy,morelowe odcienie teraz sa w modzie:)
wszystkie proobilyscie udane zakupy a ty maniulko zaszalas na maksa:)))

Załączniki

• inglesinka.jpg
    inglesinka.jpg
    38,2 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sara no budka rzeczywscie ladnie sie naciaga :)

Isku a te leginsy to pod spodnie? ja w tym roku nie planuje juz zakladac malemu zima nic pod spodnie ;] ewentualnie na sanki lub tarzanie sie po sniegu :)

Iwona gdzies jest :) sama nigdy nie bylam, ale sa chyba ze dwa sklepy gdzie mozna kupic buty clarks'a ;]

Ostatnia edycja:
Wow dziewczyny ale szalejecie z zakupami:szok: widze ze wiekszosc z Was ma po kilka wózków, to ja przy Was niedzisiejsza jestem:-D my mamy od poczatku x-landera xa i nic wiecej. Ogólnie zadowolona jestem, duzy, wygodny itp. do auta sie miesci, co prawda ciezki ale nie nosze, w nocy stoi na dole na klatce i jest git. Myslimy leciec gdzies na wakacje moze we wrzesniu i wtedy pewnie bede zmuszona cos kupic ale to mysle ze taka mala jak najlzejsza parasoleczke tylko na wyjazd, na jesieni znow wskoczymy w nasz wysłuzony xlander o ile dotrzyma bo Nadia go strasznie demoluje ostatnio:zawstydzona/y:

reklama
Do góry