Cofam wade inglesiny z opisu wczesniej ze buda nie jest "na zime",ze sie slabo naciaga.Cos tam wisialo przy niej i sa jakies 2 ekspresy,zaczleam tam grzebac i sie okazalo ze buda naciaga sie prawie do palaka

zalaczylam foto.Mialam niezlego farta bo na necie czytalam ze tylko niektore inglesiny espresso tak maja i sie okazalo ze taka wlasnie trafilam

ciekawe czy wiedzial o tym sam sprzedawca,bo nie wspomnial na aukcji

Ale skubana amortyzacje ma niesamowita i jezdzi bezszelestnie.waska dosyc jest to fakt ale bez przesady,to calkiem spory wozek w porownaniu np do coneco joker bo taki w piaskownicy przylukalam.Inglesina to kobyla przy nim,chociaz minimalnie ale jednak wezsza np.od cybexa.
Agniesia-ja tez uwazam ze im dzieci wieksze tym wozki powinny byc mniejsze.9 kg to sporo,ja po wozku 14-16 kg zalezy czy wersja z gondola czy spacerowa) mam taki uraz ze bralabym nawet wozek o wadze 5-7 kg jesli bylaby taka mozliwosc.Teraz zreszta kupilysmy z mama oba do max 8 kg.Ale zrob ja uwazasz,pamietaj ze slaba strona cybexow mimo ich (wg mnie) bajeranckiego wygladu,lekkiego prowadzenia itp. sa kolka-one troche klekocza jak sa wieksze nierownosci.W wielu innych spacerowkach tez klekocza ale zanim kupisz ostrzegam Cie po prostu,nie kupuj w ciemno,obejrz na zywo,przejedz sie na dworze.
ja na sierpien robie sobie szlaban z zakupami ale i tak wyjezdzam na wies.
Domi-super zakupy,morelowe odcienie teraz sa w modzie

wszystkie proobilyscie udane zakupy a ty maniulko zaszalas na maksa

))