reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Fajne zakupy:-)
a ja dzisiaj zakupiłam bodziaki na długi rękaw cartersa(fajnie ze nie zamówiłam wcześniej z allegro bo w naszej hurtowni taniej:-p)kupiłam też rajstopki 5 par i 3 pary skarpetek i bidon,nie chwaliłam się jeszcze ze mała nauczyła się pić przez słomkę :tak:wcześniej kupiliśmy jeden bidon a dzisiaj dokupiłam drugi w razie "W":-)

Przeglądnęłam Marysi zimowe kurtki i ma jeden kombinezon i 3 kurtki.Kupowałam na koniec zimy dużo taniej na allegro.Z jednej strony to dobrze że ma a z drugiej tak by sie chcialo coś fajnego kupić :tak:

wszystkie zakupy swietne, ja jeszcze nie myslalam o zimie ;p ale jak worce do domu to chyba zaczne, bo widac ceny sa na razie baaardzo niskie ;]

maniulka ja na fotosiku mam konto i tam wrzucam swoje fotki, a pozniej kopjuje ardes zdjec i wrzucam w html na allegro... nie wiem jak to wytlumaczyc ;p a mowisz o tej hurtowni na struga? boboland? tam maja body cartersa, bylam tam milion razy i zawsze zapominam sprawdzic ;p a i tak musze tam jechac na zakupy ;]

ja tez kupilam Kubie mase ubranek, ale nawet nie moge wrzucic fotek, bo moj aparat zepsuty a dziadek swoj zabral, bo mu w pracy potrzebny :/ chyba musze kupic nowy jak najszybciej... tu wszedzie sa teraz wyprzedaze w nexcie w h&mie, wszedzie wszedzie ;p choc bardziej rzeczy letnich i wiosennych, ale zawsze mozna kupic cos na nastepna wiosne ;p

reklama
U mnie jest jakaś plaga małych muszek.Nie mozna wyjść z domu ani otworzyć okna bo wszedzie wlatuja,do oczu , do buzi,normalnie szok.A gorąco tak że wytrzymac nie można.

Do góry