reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

A co do firm i maluszkow to roznie pewnie bedzie kazda stawia na jakas firme a maluszki i tak swoja wybiora hahah kazda dzidzia bedzie inna i co innego bedzie tolerowac wtedy bedzie wiadomo co mozna czego nie mozna kupowac dla naszych pociech:)

Miroslava no zakup fajny:-)

reklama
Dziękuję za odpowiedzi w sprawie kosmetyków. Jestem ukierunkowana :-D
Mirka, bardzo ładna koszulka. Ja mam piżamkę do karmienia z tej serii i z takim samym nadrukiem.

Sara27 ja tez mam wszystkie kosmetyki Bambino-siostra mi doradziła, bo studiuje jakies "czar-mary" na SGGW-więc się zna...podobno to są najmniej przetworzona a zarazem najbardziej naturalne kosmetyki :tak:

Ja z kolei kupiłam z nivea chusteczki, oliwkę, krem na odparzenia, mydło.
Zobaczymy czy maluszek zatoleruje.
:tak:

no wiec tak wygląda nasze łozeczko po złozeniu i ubraniu:)

zdjęcie troche niewyrazne , z boku widac jaka kupa prasowania mnie jeszcze czeka:)

czy któras z mam z WLKP wybiera sie rodzić do szpitala do Wrzesni? lub na Lutycką? bo ja obstawiam te dwa, i sie zastananwiam czy któras była juz zwiadzac oddział

reklama
Do góry