reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
A jak u nas po cesarce wypisuja dopiero w 7 dobie?Jak ktos chce wyjsc wczesniej to na wlasne zyczenie.Z drgiej strony moze sie naucze przy dziecku obchodzic sprawnie bo tydzien szkolen (poza pierwszymi 24 h) pod okiem poloznych to sporo.

Czesc dziewczyny, my wybralismy niebieski wozek Joolz Bloom (Grand Jeanz Indigo) dla naszej coreczki (www.my-joolz.com). Mial byc kolor piaskowy lub srebrny, ale decyzja zapadla jednak na indigo. Maja go dostarczyc pod koniec lutego - juz nie moge sie doczekac!
fajny wózeczek i szczerze mówiąc pierwszy raz go teraz widzę:)) ale one chyba nie są dostępne w polsce??

Ja mam medele ,jest super nie ma co narzekac,sprawdzona juz;-):tak:ale kazda z nas pewnie i tak wybierez ta co bedzie uwazala za sluszna.Mialam reczny Aventa -kiszka jakich malo,po 2 tygodniach sie gumki popsuly:baffled:

chodziło mi o tę książeczkę ubezpieczeniową, która jest podbijana co 6 miesięcy przez zakład pracy... i wydaje mi się, że to trzeba mieć, bo muszą wiedzieć, że się jest ubezpieczonym

reklama
Do góry