reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Firehead az musze zajrzeć do H&M i zobaczyc co to za biustonosze.
Ja mam z kolei duży biust bo 90 D albo nawet, wiec też łatwo dużego biustonosza nie jest kupić, nawet w bawełnianych.
Do tej pory korzystałam z Naturany oraz z Alles-zdecydowanie jak cienkie to Alles bo Naturana dla mnie jakaś dziwna jest i nie trzyma odpowiednio biustu, bynajmniej gorzej niż ten z Alles najzwyklejszy.
Nie wiem jak wyglądają te ładniejsze zdobione z Alles, chciałam spróbować ale wolałabym zobaczyć najpierw na żywo jak to wyglada i czy lepsze od zwykłego białego Alles.

ja własnie myślałam aby kupic Alles te z fiszbiną. Madzik, czy one trzymają rozmiarówkę?

reklama
Kitki- tak, tak my tez mamy z landera jest superaśny :) jeszcze ani razu na niego nie zaklęłam a chciałam zaznaczyć ze każdego dnia jesteśmy na spacerku-nawet w desz ( na szcescie mamy pokrowiec)

jesłi mój Szymon bedzie rósł w takim tempie :dry: to nie wiem jak to będzie...mam nadzieję, że nie wyrośnie z gondoli dopóki nie będzie ładnie siedział i bedziemy mogli go transportować w spacerówce...do jesieni WYTRZYMAMY :-D

:-)my tez z wozka zadowoleni, czesto spacerujemy po lesie, po piasku tez dobrze sunie, tylko ze nasza mała to w tej gondoli wytrzya moze do lipca, do jesieni to na pewno nie;-) ale spacerówka rozkłada sie całkiem na płasko wiec na początku bedzie w niej cały czas lezała dopóki nie nauczy sie siedziec, tragedii wiec nie ma:-D

Ja ogółem z mojego wózka też jestem zadowolona (mikado boston). Jak dla mnie ma 2 wady, o jednej byłam całkiem świadoma inna wyszła w użytkowaniu. Strasznie irytują mnie piankowe koła skrętne, strasznie trzęsą (to ta świadoma wada), i myślimy je z Tomkiem wymienić na pompowane, liczymy, że koła z jakiegoś innego modelu po prostu do naszej karocy będą pasowały.
A wada o której nie wiedziałam to trzeszcząca budka .... no niestety czasami to przeszkadza jak Małgonia śpi, ale przyznam, że nie jest to jeszcze jakaś tragedia. :-)
ogółem oceniła bym mój wózek na 5- :tak::tak:

a co to oznacza??:-) tylko sie nie smiej ale nie wiem o co mnie pytasz:-p

miałam na myśli, że jeśli mam pod biustem 92, a w tabeli jest napisane że rozm 90 jest pomiędzy 88 a 93 to powinnam wziąć 90? słyszałam, że ponoć rozmiar pod biustem powinno się mierzyć tak 92 zaokrąglamy w dół i minus 5 cm :) dlatego napisałam, czy trzymają rozmiarówkę i powinnam wziąć 90 czy 85 :) hihi ale zakręciłam :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry