reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

aaa i zapomniałam napisac ze wczoraj wpadli do nas tesciowie i przywiezli mase ciuszkó dla adasia-4 takie super komplety-zaraz poszukam moze znajde na allegro, i kombinzezon z crocodillo-tez poszukam

Coccodrillo: Kombinezon zimowy r: 86 NOWOŚĆ!!! (748493726) - Aukcje internetowe Allegro

taki kombinezon

a takie kompleciki
Sper 3-y częściowy komplecik Nannette 6-9 m-cy (777892075) - Aukcje internetowe Allegro
taki jak ten tylko z dinozaurem
Komplet 3 częściowy dla chłopca- zielony 74 (753965216) - Aukcje internetowe Allegro
taki tylko z czerwoną koszulą

dwoch pozostałych nie znalazłąm-jeden to dresik 3 czesciowy z body z dł rekawem-taki cieplutki od srodka włochaty, a drugi to komplet spodnie i bluza-sliczne niebieskie z piłkarzem

reklama
mordoklejka - super ciuszki :)) fotelik też extra :)))
my fotelika nie kupowaliśmy, dostaliśmy w spadku od siostry męża, jeszcze nie wypróbowaliśmy ale jeśli będzie z nim coś nie tak to poszukamy nowego :)

no wiec mamy fotelik!

bylismy wczoraj, stracilismy ponad 2 godziny, ale postanoiwłam ze wroce z fotelikiem i wrociłam. pani w sklepie namawiała nas bardzo mocno na casualplay - taki
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?manufacturers_id=50&products_id=1006&<osCsid>

moglabys mi powiedziec ile w Polsce kosztuje ten fotelik? my wlasnie o takim myslelismy - wozek mamy tej firmy. a jesli bylaby duza roznica w cenie, to wstrzymalabym sie z zakupem do grudnia, jak bedziemy w Polsce;-)

byłam dziś z teściową NA zakupach. kupiła małej (ja wwybierałam) 2 komplety czapka+szalik), 3 pary rękawiczek też już od nich dostała. W wolnej chwili strzele wam foto;-)

reklama
MM- bardzo fajny zakup z tymi zabawkami i ciuszki tez extra!!

Mordoklejka-fajnie że macie już fotelik-świetnie wygląda, ciszki-super!!!

Do góry