reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Iwona - ja też myslałam aby kupić ten telefon fisher price no ale jak mowisz ze mała sie nie interesuje tym za bardzo to jeszcze pomysle:-D
Nadia tez uwielbia nasze komórki, bawi sie nimi ze hej, tylko nie pozwalamy jej brac do buzi ale z niej maly cwaniak. Niby sie bawi ale jak nikt nie widzi to wkłada do buzi i slini ze hej, jak zauwaze to ja wolam i groze jej palcem a ona sie smieje i dalej slini telefon jak widzi ze ide w jej strone to szybko odrzuca telefon na bok i udaje ze juz wcale nie jest nim zainteresowana ale jak jej tylko znikne z oczu to zarac cap i juz wklada do buźki:-D I tak w kołko.

reklama
Ja nie daję mojemu komórki, jakoś przewrażliwiona jestem że to szkodzi - te fale itd, im dalej od jego główki tym lepiej :) zawsze lezy poza jego zasięgiem.
My kupiliśmy dużo zabawek używanych, firmowe ale za grosze praktycznie - jak widzę te ceny w sklepach to w życiu bym nie kupiła tych zabawek, niektóre są faktycznie nietrafione i szkoda kasy by było.

reklama
Zerknęłam na 618 - fajnie wygląda :tak: i to chyba ta wersja z odpiętym dołem?
magdalenka - no właśnie pamiętałam, że Ty masz z owczej wełny :-) daj znać jak się go użytkuje:-)

Do góry