reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

My mamy po angielsku, ale jakie to ma znaczenie - bajki po 1-miesiącu są z samą muzyczką a dla starszych są pojedyncze słowa :)))

reklama
Ania a ty już przy komp. Mi Marysia właśnie sie obudziła i cały czas ryczy.Nie wiem o co jej dzisiaj chodzi , może to na zęba bo właśnie zobaczyłam ze 2 jej się przebija..

Wiesz co ja mam przegrane te płytki od mojej siostry, zdobyła je jak była w Anglii, nie mam nawet wszystkich z tej listy

Maniulka sietna ta lala:tak:
Isku ten pchacz mi sie podoba wogole zabawki z tej firmy sa bardzo fajne:tak:
Ostatnio ogladalam tutaj taki jakby stolik-pchacz. siwtny tylko ze wolalabym w j.polskim ale niestety jak patrze na allegro to tego nie ma.. moze nie dlugo bedzie bo to jest nowosc choc watpie:-p
Modroklejka fajny ten pchacz:tak:

Ooo jest urzywane ale w j.angielskim Chodzik pchacz pianinko kierownica v-tech od 1zl (785253833) - Aukcje internetowe Allegro
ale tak szczerze to w sklepie jakos bardziej mi sie podobalo;-)

Rysunek tego Einsteina się zgadza - na początku każdej bajki jest taki wstęp :) na pewno to jest to, bo my mamy bajkę: baby mozart, baby bach, baby beetoven, baby galileo, baby neptune, baby santa, baby mcdonald i cos jeszcze

My kupiliśmy kiedyś 8 używanych zabawek w jednym zestawie, przyjechały z Anglii więc sa po angielsku, ale to nie przeszkadza :) może nawet lepiej bo jak mały będzie starszy to chapnie słówek :)))
polecam jeszcze pianinko do zawieszenia w łóżeczku - jest rewelacyjne, mój je uwielbia i ciągle szarpie ptaszka :))) są trzy opcje, dla młodszych grają melodyjki, a dla starszych działa jak pianino - można grać :)
Druga sprawa to gąsienica do łóżeczka - świetna!! nauka kolorów, liczb, i muzyczka klasyczna, mój ją uwielbia

reklama
Do góry