reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
eve-stolik boski...myslałam dokładnie o takim samym:-D

isku-my ogladamy teletubisie i dobranocny ogród-adas uwielbia makka pake- jak sie tylko pojawia buzka mu sie smieje

ja duzo adasiowi czytam, głownie wierszyki, bo mały lepiej słucha jak cos ma rytm i rym...a jak ja sie jeszcze przy tym wygłupiam i robie dziwne miny i wydaje dziwne dzwieki to kwiczy z radosci...hitem jest ptasie radio i lokomotywa

Ja tez małej czytam lubi nawet:-)mam sporo książeczek takich sztywnych :-)więc i ona je przewraca na wszystkie strny
Modroklejka Marti tez uwielbia Teletubisie i Dobranocny ogród ale hitem jest boogie beebies uwielbia podskakiwać i tańczyć razem z nimi

eve - fajny stolik :)))
mordoklejka i maniulka- je taż czytam rymowanki, mały też je lubi :))) ale ja to maniak książek jestem i jemu też nakupowałam bajek, a mam jeszcze swoje stare :)))
a tych teletubisiów i ogrodu nie mam, tzn nie mam nawet kablówki

Isku-Ale kolorowe zabaweczki:tak:

Ja nie czytam Julicie,nie ogladam z nia bajek,spiewamy raczej rzadko (ja nie umiem ale maz tak:-D),nie slucha muzyki powaznej,nie ucze ja liczyc ani czytac jeszcze:sorry::-p
Mowe ma gdzie cwiczyc (podslu****e rozmowy z mezem,przyjaciolkami,mama,z tv),TV oglada z nami (nawet fakty tvn i seriale ja ciekawa,bajki poki co nie leca:-D),muzyke slucha ze mna z radia bo ja maniaczka muzyczna jestem a swiat narazie poznaje buszujac po mieszkaniu.Po prostu nie chce sciemniac-nie czytam,nie spiewam,nie edukuje bo raz ze nie widze jesscze potrzeby a dwa ze troche mi sie nie chce:-D

ja czytam starszej - to Jula załapuje się "przy okazji" ;-) tv nie mamy, tzn. telewizor owszem, ale tylko dvd można oglądać - mamy dwie kolekcje bajek disneya i kultowe animacje, więc jest co oglądać, chociaż Nika oswaja się z nimi powoli, na razie tylko kilka jest w użyciu, ale zauważyłam że Jula nie jest zbyt zainteresowana nimi... bardziej ją interesuje telewizor, jak jest taki ekran śnieżący, niż jak bajka leci ;-)

reklama
a u nas czesto leci baby tv.... jak karmię ale to włączam i w ciągu dnia też sobie czasem leci..... bardzo lubi buzię emmy-z bajki-"teatrzyk emmy" jak ją widzi to aż piszczy:)) na piosenkach tańczy.:))) muszę ją brać pod pachy i ona podskakuje i się cieszy... nie czytam bo nie ma sensu ala wyrywa kartki:confused2:

Do góry