reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Jak zwykle mam tu duzo do dodania od siebie ale tyle napisalyscie ze bede sie musiala cofac do postow i edytowac swoja odpowiedz po kilka razy bo juz nie pamietam co kto napisal:szok:

Domi-masz zawodowa alergie na Ikee jak ja na Media Markt-jak musialam rozliczac ich kiloooometrowe faktury (zwlaszcza w grudniu!!!) to od razu "bolala mnie glowa" i wolalam isc na plotki byle jak najpozniej sie za nie zabrac:-D

zabawki-wszystkie zabaweczki ktore pokzywalyscie sa fajne.Baaaardzo podoba mi sie pchacz Chicco-widzialam go na zywo tez,jest dosc maly i lekki co ponoc wazne pod katem ortopoedycznym!Gdy pchacz jest za ciezki dziecko zle rozklada ciezar ciala i zle stawia stopki,Pchacz m byc tylko pomoca leciutka do podporu a nie by go pchac z wysilkiem.Na 99% go kupujemy juz lada dzien bo moja kobietka juz tylko raczkuje i wstaje-zadna zabawka do reki jej "nie zaspokoi":tak:

Ivaz-sweterek CZAD!Sliczmy,jak nowy i jaka cena!!!

foteliki-my jeszcze nie wozimy w tym 9-25 kg bo nam powiedziano w sklepie ze przodem do kierunku jazdy najbezpieczniej od 10 kg wg jakichs tam norm europejskich.A Julitka jak na zlosc slabo przybywa wiec fotelik stoi w kacie w pokoju:baffled::-DTe ktore wklejalyscie bardzo fajne-ale ja mam podobnie jak Domi i zawsze uznam ze fajne bo nie znam sie na nich,wiec oceniam tylko to co widze.A co do crash testow-najlepiej wybrac najbezpieczniejszy-to niezaprzeczalna prawda.Moj m.jednak jest zdania ze crash testy,jak i kontrola jakosci dotycza wybranych partii towaru a nie 100% (chlopak z pordukcji,wie co mowi:-D) wiec nawet towar z najlepszymi wynikami jakosci/crash testow moze byc wadliwy-to jak z autami,zycia nie gwarantuje zadne autko;-)Ale zdecydowanie macie racje-tez wybralabym najbezpieczniejszy fotelik sposrod tych w tej samej klasie.

Niby watek o kupowaniu ale ja obracam kasa jak nalezy i nie bylabym soba gdybym sie nie pochwalila ze zeszla mi PIATA w tym tygodniu aukcja (od wt do sob)-kula pelzak:-DNiestety nadal jest spora nadwyzka w wydawaniu kasy niz "zarabianiu" dzieki sprzedazy...;-):-D

aaaa,oczywiscie ze zapomnialam o zyms wiec dopisuje:

te krzeselka-siedziska sa fajne,ale chyba tylko dla bardzo spokojnyh dzieci.Moja mala WIERCIPIETA ma chyba owsiki w dupce,bo ona by po kilkunastu sekundach wyszla z takiego siedziska nie baczac czy bedzie miala miekkie ladowanie czy nie;)

Jeszcze to:

my sweterki mamy w wiekszosci bez kapturkow,za to polarki w wiekszosci z kapturkami:)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
aaaa-jeszcze cos dodam!:-D

pomysl z puzzlami piankowymi na scianach-REWELACJA!
Przypomnialo mi sie ze jak chodzilam na zajecia bebniarskie (djembe,konga,bongosy,czego to ja w zyciu nie probowalam...i nadal chce!:-D)
to wlasnie na scianach byly steropiany,pianki i OPAKOWANIA PO JAJKACH:-D(te tekturowe).Obok w jaskini elektrykow(oczywiscie mow o gitarach:-D)bylo tak samo-to ma wlasciwosci wygluszajace wiec te puzzle piankowe ladnie by sasiadow oszczedzaly i wlasne uszy:tak:

I pozdrawiam zaloge z City Bum Bum z Wojtkiem na czele!To byly czasy,kurde kiedys byalam taka zakrecona a teraz sie krece przy pieluchcach:-Dale fajnie jest:tak:Maniulka,ciagle pamietam to Twoje boskie "fajnie jest byc mama"-naprawde dotarlas do mnie,to byl najlepszy post wszechczasow.A tak wogole to po winku z m.jestem,wiec moze zbyt rzewnie i wylewnie sie rozpisuje ups:-D

Sara za nim doczytalam ostatniego posta pomyslalam "pewnie Sara dzis cos pila":-D:-D:-D
A my juz wozimy szymka przodem do kierumku jazdy,heh wozimy raz na tydzien albo dwa:-D:-D:-D
Alez ty masz kobieto reke do sprzedazy na allegro:-p

No tak,ten tydzien sie pofarcil sprzedazowo,ale to oznacza ze nastepny moze (ale nie musi) byc kiepski-no coz,cykl sinusoidy jak to w prawach ekonomii,nigdy nie ma ciagle dobrej koniunktury.
Winko juz wywietrzalo-w koncu pozno juz.

dziewczyny fajne zakupy:tak: i ubraniowe i zabawkowe czy fotelikowe;-)

Magdalenka my tez mamy ten garnuszek, ale Nadia nie chce wrzucac tam klocków nawet przez ta duza dziure, bawi sie samymi klockami albo wkłada do srodka raczke i próbuje tez głowke:-D i on wtedy tez gra. Wiec na razie za bardzo nie kma o co chodzi z tymi klockami

dziewczyny fajne zakupy:tak: i ubraniowe i zabawkowe czy fotelikowe;-)

Magdalenka my tez mamy ten garnuszek, ale Nadia nie chce wrzucac tam klocków nawet przez ta duza dziure, bawi sie samymi klockami albo wkłada do srodka raczke i próbuje tez głowke:-D i on wtedy tez gra. Wiec na razie za bardzo nie kma o co chodzi z tymi klockami
Kitki przypuszczam, że Gosia też się teraz nie bardzo zainteresuje tym garnuszkiem, ale myślę, że za 3 miesiące będzie idealny, a że teraz tanio się napatoczył to grzech było nie zalicytować ;-)
pchacz też mi się bardzo podoba, a Gosia już chce chodzić :szok::szok::szok: więc myślę, że byłby idealny, marzy mi się jeszcze jakiś stolik dla niej ;-);-) może się uda coś fajnego na allegro wyhaczyć :tak::tak:

aaaa no i wieźliśmy dziś Gosię w foteliku (dawno już nie jeździliśmy) i kuchnia, musimy zaraz kupić nowy fotelik :sorry2::sorry2: bo Mała ma głowę prawie na styk, a myślałam, że da radę do Bożego Narodzenia :dry::dry:

reklama
Magdalenka-ale nam dzieci rosna co?Juz zmiana fotelika,tez kupujac fotelik ten 0-13 kg myslalam do do Bozego Narodzenia Julita pojezdzi w nim a tu ledwo sie miesci.:-D

Do góry