reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Maniulka fajne zabaweczki;-)
Moj Szym jest bogatszy o spodnie H&M 12-18m, 2 pary spodni dresowych Next 12-18m i 4 bluzeczek 3sa na 12-18 a jedna na 18-23:tak::tak::tak:za wszystko dalam 8euro,czyli jakies 34zl:-p:-p:-p.
Spodnie H&M nowki sztuki:tak:
Bylismy na takim jarmarku co jest wszystko i niv........rzeczy nowe i rzeczy uzywane!!!!!!!11
Byl pchacz taki sam jak ja kupilam za 3e a tam byl za8e;-):-p

reklama
Maniulka fajne zabaweczki;-)
Moj Szym jest bogatszy o spodnie H&M 12-18m, 2 pary spodni dresowych Next 12-18m i 4 bluzeczek 3sa na 12-18 a jedna na 18-23:tak::tak::tak:za wszystko dalam 8euro,czyli jakies 34zl:-p:-p:-p.
Spodnie H&M nowki sztuki:tak:
Bylismy na takim jarmarku co jest wszystko i niv........rzeczy nowe i rzeczy uzywane!!!!!!!11
Byl pchacz taki sam jak ja kupilam za 3e a tam byl za8e;-):-p

Świetne zakupki a cana jeszcze lepsza!!!
Ja małej kupiłam dzisiaj w ikei IKEA | Zabawa | Zabawki | MULA | Kolejka no i oczywiście zero zainteresowania, pilot fajniejszy;-)

ivaz-kuuuurde!!! nie doczytałam, ja też byłam w markach :-D

modro-mamy żyrafkę-jest super :-D

piramidkę też mamy tylko zakończiną taką główką misia-też super.

a ja się przespałam i uznałam, że pchacza nie kupię. młida zaczęła mi stawać i uznałam, że jak pewnie stanie to będzie łazić przy meblach kanapie, fotelach. pchacz będzie ostatnią rzeczą na którą zwróci wagę. dlatego sobie daruję:-p

Ja zainwestuję w jeździk syn uwielbiał i bardzo długo mu służył mam nadzieję że io Marti podpasuje co do pchaczy jakos tak nie bardzo mi się widzą pamiętam jak przyjaciółka miała i jej córa wcale z tym nie chodziła
Ewelcia ale zakupów :-)no i ta suma super
Ivaz fajne to:-)

dzięki - ja własnie dzisiaj ten drugi w sklepie oglądałam i uznaalm, że chyba nie warto. nadtakim jeździkiem jeszcze się zastanowię, ale to chyba nie na gwazdkęc- chyba będzie jeszcze za poważny

mój mały dostał go na roczek tzn.inny ale cos w tym sensie i to była najlepsza zabawka w jego życiu bardzo długo nam służyła,my nie mielismy takiej rączki do pchania i tych osłonek po boku więc taka typowa zabawka dla dziecka chodzącego ale ta jest taka że i młodszy maluch może sobie jeździć jak go się będzie pchało:tak:

reklama
Do góry