reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Sara - dzięki serdeczne, poczytam na spokojnie i pogłówkuję, może coś też wymodzę :))) jeśli będą efekty to dam Ci znać :)))

reklama
Nieminckie pampersy różnią się od polskich,na poczatku kupowałam niem., ale wychodzą trochę drożej i często nie chce mi sie po nie jechać więc teraz kupuje polskie.

Dla mnie niemieckie są lepsze, bardziej chłonne i chyba bardziej miękkie, nie wiem jak cenowo, bo mi pampersy sponsorują teściowie, za 132 pampersy płacą 80zł, nie wiem też ile kosztują teraz polskie bo dawno nie kupowałam

reklama
a ja jeszcze nadrobię temat allegro - uwielbiam kocham i och och
kupuję wszystko co mogę i pół domu jest z allegro
mój mąż nawet w celach "naprawczych" przyniósł mi film o allegroszu - polski niskobudżetowy - super boski kulałam się ze śmiechu

ja ostatnio sprzedałam huśtawkę 3w 1 fisherprice
mam przygotowane 2 kartony ciuszków Mikuli ale brak czasu na fotki... może jak wyzdrowieje

Do góry