reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

U nas w miasteczku tez tylko jeden Next.
Spodnie Jeansy na 6-9miesiaca kosztuja 20e to jest ponad 80zl ,a ja w ciuszku kupuje za 2e czy 3 euro.
kiedys nawet 2pary kupilam za 2e.
Nawet w poniedzialek 2pary no tylko ze dresy za 2e:-pto jest troche wiecej niz 8zl!!!
U was w każdym mieście jest next a tu w Polsce jeden jedyny
4 listopada małż ma delegację do Dublina, ale powiedział, że nie bedzie łaził po zadnych sklepach bo się na tym nie zna.
Ewelciu nie ma tam u was w nexcie jakiś promoci teraz?

reklama
Ivaz promocje sa dwarazy lub trzy razy do roku!!!
Ostatnio byla w sierpniu chyba - wtedy sklep jest otwarty od 6 rano do 22 chyba i wszystko jest 50% off.
Zeby sie dostac do sklepu trzeba stanac w kolejce okolo 4:30-5rano:szok::szok::szok:kolejka na calym parkingu.
Co sie wtedy tam dzieje to masakra jakas.
Teraz pewnie bedzie 26 grudnia tak jak rok temu!!!

to tak jak u nas, ceny też są podobne tylko jak oglądałam katalog nexta, to u nas nie ma całego asortymentu.
A wyprzedaże tak samo jak u Was

Ivaz dla dziewczynek sa cudenka w Next a dla chlopczykow to juz mniejszy wybor,ale cena spodni mnie powala!!!
Naprawde czasami kupuje prawie nowki za 2-3e pare razy z metkami mi sie udalo kupic!wiec w next bywam zadko.
kupilam tam ostatnio czapke ale szybko ja oddalam,na obwod glowki za duza a do polowy uszy siegala.
Kupilam tez takie ala kozaczki brazowe - dobra nie smece jutro postaram sie wstawic fotki.
Dzis mialam zajrzec ale juuz czasu nie mialam bo sa szelki do spodni a mojemu szymkowi beda potrzebne!!

Maniulka pomyslalam o Tobie piszac o tych szelkach:-D:-D:-D
Mysle sobie zaraz Maniulka napisze ze moj Maciej tez chodzil w szelkach:-D:-p
Przeciez moj Szym przypomina Ci swojego synka:-p

Ale teraz to on juz kawał chłopa sie zrobił :-)ale zawsze taki mikry był portki z gumkami w pasie to u nas podstawa była najczęsciej w 5-10-15 kupowałam bo tam jakies na niego były:-D:-D:-DNo teraz jego waga wacha się w granicach 26 kg

reklama
Ale teraz to on juz kawał chłopa sie zrobił :-)ale zawsze taki mikry był portki z gumkami w pasie to u nas podstawa była najczęsciej w 5-10-15 kupowałam bo tam jakies na niego były:-D:-D:-DNo teraz jego waga wacha się w granicach 26 kg
Maniulka ja swojemu Oskarowi cały czas kupuję spodnie z gumką w pasku bo chudy jest jak patyk ma 13 lat i waży 33 kg. Jest najlżeszy w klasie. najczęściej kupuje mu spodnie w C&A bo są szczupłe i jakoś wygląda.
A jak był taki mały jak Zośka teraz to przekraczał siatki centylowe taki był gruby:-):-)

Do góry