reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
My zajechalismy wracając ze szpitala do Tesco (poprawiam na Carreofour), chłopaki siedziały w samochodzie a ja poszłam po zabawki:-D
Kupiłam
GĄSIENNICA GAWĘDZIARKA FISHER PRICE OD SUPER S!! (824445278) - Aukcje internetowe Allegro

Cudna ta gąsiennica:-):-) Oliwier jest zachwycony:-D:-D. Kosztowała 129 zł.
Drugie to kostka, cena taka sama jak na allegro.
GRAJĄCA KOSTKA WIELOFUNKCYJNA EDUKACYJNA SIMBA (817645388) - Aukcje internetowe Allegro
oraz
SIMBA INSTRUMENTY MUZYCZNE *GITARA* + PREZENT (828764559) - Aukcje internetowe Allegro
Też jest świetna bo wydaje odgłosy na które Oliwier klaszcze:-D:-D cena 29 zl wiec mniej niż na allegro

Za całość zapłaciłam 218 zł - 80 zl w bonach:-):-):-) Czyli 138 zł za wszystkie zabawki bo bony na żywność się wyda:tak::tak:

Eve jeździk super ale cena dla mnie zaporowa!! aż tak bogata to nie jestem:-D:-D

Ostatnia edycja:
Własnie madzik chyba w carefurze??? To byłaś rzut beretem od mojego domu, bo ja mieszkam przy wileniaku, tez byłam wczoraj popołudniu, ale jak zobaczyłam te kolejki po odbiór kuponów to wymiękłam.

Sorki dziewczyny w CARREFOUR:-D:-D pisałyście tyle o tym kompleciku dla dziewczynki z Tesco ze się zamotałam.:-D:-D

Ivaz ja nie byłam tam koło Ciebie, bo pojechaliśmy do Mińska Maz:tak: Na wlocie do Mińska jest tez Carrefour(mniejszy ale to tez hipermarket). Woleliśmy tam bo wiedziałam że nie będzie strasznych kolejek;-)

i my mamy bluzeczki z Tesco:tak: babcia sie pofatygowala i kupila 3 dla wnusi:-D tylko, ze byly juz mocno poprzebierane:-(
Madzik super zabawki!
a jesli chodzi o talerzyk, o ktorym pisala mordoklejka, to naprawde super sprawa, zupka jest caly czas cieplutka:)) my tez mamy niepodzielny.

Sorki dziewczyny w CARREFOUR:-D:-D pisałyście tyle o tym kompleciku dla dziewczynki z Tesco ze się zamotałam.:-D:-D

Ivaz ja nie byłam tam koło Ciebie, bo pojechaliśmy do Mińska Maz:tak: Na wlocie do Mińska jest tez Carrefour(mniejszy ale to tez hipermarket). Woleliśmy tam bo wiedziałam że nie będzie strasznych kolejek;-)
Wiem, wiem znam te rejony bo pochodzę z Kałuszyna;-), a zabaweczki super

Jeja dziewczyny ale te wszytskie ciuszko sa super az sie napalilam i jade dzis z mama do tesco nakupowac troche:-D a przy okazji jakies zabawki kupie dla chrzesnicy na mikolaja bo jest ta noc zabawek....
Aha ivaz a ten komplecik jest boski- i chyba cie zmartwie ale nie tylko Zocha bedzie w takim biegac bo obiecalam sobie ze Majce tez taki kupie:-p

reklama
Jeja dziewczyny ale te wszytskie ciuszko sa super az sie napalilam i jade dzis z mama do tesco nakupowac troche:-D a przy okazji jakies zabawki kupie dla chrzesnicy na mikolaja bo jest ta noc zabawek....
Aha ivaz a ten komplecik jest boski- i chyba cie zmartwie ale nie tylko Zocha bedzie w takim biegac bo obiecalam sobie ze Majce tez taki kupie:-p
Gosia wcale się nie martwie fajnie, że się wszystkim tak podoba

Do góry