maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Karolka foteli super no i ten gratis kuszący 
Eve jeździk super :-)cena trochę duża ale naprawdę jest świetny

Eve jeździk super :-)cena trochę duża ale naprawdę jest świetny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem, wiem znam te rejony bo pochodzę z Kałuszyna;-), a zabaweczki superSorki dziewczyny w CARREFOURpisałyście tyle o tym kompleciku dla dziewczynki z Tesco ze się zamotałam.
Ivaz ja nie byłam tam koło Ciebie, bo pojechaliśmy do Mińska MazNa wlocie do Mińska jest tez Carrefour(mniejszy ale to tez hipermarket). Woleliśmy tam bo wiedziałam że nie będzie strasznych kolejek;-)
Gosia wcale się nie martwie fajnie, że się wszystkim tak podobaJeja dziewczyny ale te wszytskie ciuszko sa super az sie napalilam i jade dzis z mama do tesco nakupowac trochea przy okazji jakies zabawki kupie dla chrzesnicy na mikolaja bo jest ta noc zabawek....
Aha ivaz a ten komplecik jest boski- i chyba cie zmartwie ale nie tylko Zocha bedzie w takim biegac bo obiecalam sobie ze Majce tez taki kupie![]()