reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

ja tez ubieram zawsze w lepsze ubrankla poprostu a jak koszulka to w koszulke ale tylko na krotko bo maluchom niewygodnie w takich ubraniach "mały a stary" haha
jedynie moj przedszkolak domaga sie juz koszuli i krawacika....

Mata sliczna

reklama
Jasiek będzie miał na wigilii body białe z długim rekawem i na to koszula ciemnogranatowa w drobne, też granatowe paseczki. spodenki jakieś lepsiejsze wybiorę z tego co mam
a na pierwszy dzień świąt body białe z długim rekawem z kołnierzykiem i na to kamizelka granatowa

Tez mam kilka zestawow dla Julitki na Swieta:tak:Na sama wigilie biale body + bialelub czerwone rajstopki (jeszcze nie zdecydowalam),buciki (ktore zaraz sciagnie;-)),czerwona sukienka w biale grochy i taka sama opaska na glowke oraz bialy sweterek/bolerko.
Na pierwszy oraz drugi dzien swiat ma spodniczki-w 1 dzien szara plisowana a w drugi jak juz bedzie luzniej jeansowa,oraz do tego w 1 przypadku sweterek bialy Disneya a do 2 opcji ciensza bluzeczka i bolerko.Do tego troche ciuszkow zapasowych jakby sie szybko zabrudzila.Oczywiscie cale swieta jestesmy w rozjazdach,jedziemy do moich rodzicow i do tesciow-tam nocujemy z Juli wiec ciuszkow trzeba miec w zapasie:tak:

Aha,dolaczam lumpkowe zakupy-pizamka,liliowy bezrekawnik i zolty top indyjski na lato-calosc 6,80zl!:-D

Załączniki

• ciuszki.jpg
    ciuszki.jpg
    37,8 KB · Wyświetleń: 47
My mamy mikołajowa sukienkę na rozmiar 9-12 m-cy więc super się w paczce trafiła:tak: Do tego białe rajstopki i pantofelki. Na głowę raczej nic, chyba, ze do zdjęcia czapka mikołaja :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny super zakupy :)

Ja mam jeden smok nie uzywany a drugi Szym mial w buzi ze 2 razy - nie umial go ssac.....te co wczesniej ssal to jeden mial z 2tyg a ten drugi wiecej.....teraz wogole nie uzywamy juz ponad 2 m:-)

Ivaz Twoja Zosia tez bedzie pieknie wygladac....
Ja uwazam ze nie ma co przesadzac ze strojami dla dzieci.oczywiscie maja prawo slicznie wygladac ........ ale tez bez przesady:rofl2:

co do rowerka to ja tez miałam zamiar kupić teraz na gwaizdkę, taki 4 w 1,(bujak, pchacz, jeżdzik a na końcu robie się z tego rowerek), ale wstrzymam się i kupię na roczek, bo to juz gabaryt a ja nie mam miejsca na duże zabawki i kupiłam Zosi to:

reklama
Dziewczyny mające pchacze..(mamy vtech z tym pianinkiem, Ewelcia chyba Ty masz taki.., Ivaz masz podobny)
Czy to normalne że jak Oliwier chce wstać i sie na nim oprzeć to on odjeżdża?
Kurcze myślałam ze to będzie takie zeby pchać to siła, a w zasadzie to samo jedzie :-(
Nie raz sie zdarza ze on chce si epodnieśc do niego a pchacz ucieka albo podniesie sie na kolana pchacz ucieka a on twarzą w podłoge:-(

Wydaje mi się ze u Sary (ona ma chicco) na tym filmiku(na jak rozwijaja is enasze maluszki) to Juli pcha ten pchacz i on tak stuka jakby jakies zębatki działały:tak: bynajmniej to tak wygląda jakby go naprawde z siłą pchała..

Do góry