reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

maniulka - dobrze że piszesz, mnie ostatnio w ogóle irytują wszelkie niekapki bo mały jak z nich pije to się oblewa (z aventu), a tego LOVI na razie nie chce, wolałabym dać mu zwykły smoczek do picia napojów (taki jak do mleka) ale nie chcę żeby się uwsteczniał;-)

ja długo myślałam jaki kupić i kupiłam kubek niekapek Nuby, koszt ok 15 zł, nie cieknie, mała ładnie z niego pije. Dziewczyny polecały tu także Tommy Tippy .

reklama
pisze 1rekawiec sory za bledy

isku ja mam dosc walki z niekapkami dalam gosi pic z kubeczka i od razu zalapala !!!!!!!!!!!!! az bylam w szoku niekapek sie kurzy a my pijemy z kubka gosia zadko kiedy sie zaleje

my mamy niekapek TT i jest Ok. Na początku wydawało mi się że to się leje ale to Oliwier wypluwał picie:-D

Maniulka koniecznie reklamuj, w końcu jak tyle kasy kosztuje to kurde działać powinien:wściekła/y:

u nas na razie picie nadal tylko z cyca - kupiłam ostatnio niekapek lovi, ten z ustnikiem, Jula traktowała go jak gryzaczek - oto co z nim zrobiła przez 3 dni :szok:
zastanawiałam się nad takim kubeczkiem, jak maniulka ma, ale skoro nie działa, to chyba nie kupię
też już myślałam, żeby małą uczyć picia z normalnego kubka - bo wszelkie smoczki i ustniki traktowane są jak gryzaki, w ogóle to moje dziecko nie kuma, że trzeba zassać :sorry2:

no właśnie, aż boję się jej dać taki dla starszych dzieci z twardego plastiku, żeby sobie coś z ząbkami nie zrobiła...

Mój najbardziej lubi pić z tych ustników NUKa (włożone do aventu),
Zobacz załącznik 191696Zobacz załącznik 191697
ale niestety zalewa się strasznie, zawsze muszę podkładać śliniak albo tetrę:baffled:
A muszę napisać że wypróbowaliśmy pieluchy GAGA z tesco - któraś pisała o nich i najpierw się nam podobały bo miękkie, fajniejsze od DADA z Biedrony, ale okazało się że źle chłoną i większość pieluch małemu przeciekła! Na noc w ogóle się nie nadają a w dzień trzeba co chwila zmieniać inaczej mokre ubranie... dziś zmęczyliśmy ostatnią pieluchę i też mały się zalał :baffled: nie polecam!!!!:no:
Wolę sztywniejsze DADA:tak:

reklama
Gosia pije i z czarnej szklanej szklanki i z kubeczka z tworzywa sztucznego i z porcelanowego kubka ;-) jednym słowem ze wszystkiego. Naprawdę nawet nie sądziłam ,ze ona tak szybko załapie, dałam jej raz spróbować, chciałam zobaczyć jej reakcje po prostu jak sobie poradzi, a ona po prostu wypiła !!!!!! Od tamtej pory pijemy tylko z kubka.

Iśku a mi te tescowe gagi NIGDY nie przeciekły, używałam ich już kilka razy, dużo bardziej mi się podobają od biedronkowych i chętniej je kupuje i naprawdę nigdy nigdy nigdy mi nie przeciekły :szok::szok::szok::szok::szok: ileż Filipek musi siusiać że u niego pieluszka przecieka :-p:-p a może mu się siusiak przesuną, i zamiast w pieluchę to strumień moczu szedł na zewnątrz?

Do góry