reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Magdalenka rzeczywiście paskudy!
A ja powoli zaczynam kompletować letnią garderobę dla Zośki, jeszcze teraz dużo ludzi nie licytuje i moża znaleźć coś fajnego, pewnie za jakiś miesiąc-dwa będzie wysyp letnich łaszków, ale na razie wyłowiłam to
__NEXT DWU-PACK SUKIENKI W PASECZKI LATO 86CM (893281678) - Aukcje internetowe Allegro
___GEORGE TUNIKA+JEANSOWE RYBACZKI KWIATUSZKI 86CM (891407758) - Aukcje internetowe Allegro
WIOSNA/LATO 2010 - next super ogrodniczki w kratk (888439712) - Aukcje internetowe Allegro
NEXT sukienka-tunika+ bluzeczka 86 cm (893218585) - Aukcje internetowe Allegro

Dziewczyny a kiedy zamierzacie wstawiać letnie ubranka z zeszłego roku na allegro???

Ivaz-ja chyba w lutym bo sama kupowalam na zas,zanim sie sezon zaczal.Ale ta niebieska sukienusia w paski sliczna,taka tuniczkowa-bomba!

Tyle mam zakupow ubrankowych Julity do pokazania ale nie mam jak sciagnac fot a czytnik kart dopiero dzis zamowilam na allegro.No nic,jak przyjdzie to wkleje:tak:

Ja się dopiero rozkręcam, w zeszłym roku nakupowałam jej sukieneczek jak głupia, a okazało się ze włożyłam pare razy bo mi się wydawało ze jej w tym nie wygodnie, ciągle tarmosiła te kiecki, podwijały jej się, spodenki były wygodniejsze.
W tym roku to już chodząca panna będzie, ba nawet biegająca, :tak:więc sukieneczki mam nadzieję ze zdają egzamin i chyba trzeba bedzie mieć wiecej ubrać bo takie dziecko już inaczej sie brudzi niż niemowlak w wózku,więc trzeba się zaopatrzyć;-)

ivaz śliczne rzeczy kupiłaś.Ja kupiłam już trochę ubranek letnich w tamtym roku na letnich wyprzedazach.Porobie zdjęcia i wam pokaże.A ubranka po Marysi wstawie tak gdzieś luty-marzec.

To juz koniec o wozkach???Hej,ja tu chce przyjaciolce rodzacej niedlugo doradzic co ma kupic:tak:Juz upatrzylyscie swoje modele-jakie?

reklama
Saro na tym forum wózkowym (kiedyś wklejałam link) dziewczyny dobrze pisza o wózku wielofunjcyjnym jedo fyn 4ds, ja co prawda miałam tez jedo, ale inny model i nie byłam zadowolona,ale ten wymieniony wyzej podobno jest niezły i cena tez ok

Do góry