reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Ja też go oglądałam bardzo jakiś taki rozklekotany, a koła jadą jak chcą, Eve szkoda kasy, ładny ale to wszystko.
Dzisiaj podczas zakupów w Arkadii ( to jedna z większych galerii handlowych w Warszawie) zwracałam uwagę na wózki i jednak muszę stwierdzić, że królują maclareny, widziałam kilka Quinny, jednego Cybexa, kilka Peg Perego, ale jednak maców najwięcej, przynajmniej w Arkadii albo zbieg okoliczności

reklama
No tak,ja za swojego topaza dalam 690 zl w skelpie,ale na allegro taniej sie zdarzaja.Przeplacilam ale powiedzialam ze musze wyjsc z tym wozkiem ze sklepu tu i teraz:-D

Znalazlam na allegro rowerek jak dostala Juli-jest swietny:tak:Z pchaczem,piankowe kola-zielony:tak::
ROWERKI z miękkimi kołami !! MODEL NA ROK 2010 ! (907247069) - Aukcje internetowe Allegro

Dostala jeszcze poza kaska:tak::tak::tak: kilka ubranek,pampersy,od nas wczesniej hustawke i taka zabawke "clever DJ",nie moge jej znalezc na allegro ale jest tak fajna ze ja sama bym sie ubawila-jutro sie pobawie bo dzis przy wszystkich bylo mi wstyd:-DJulita od razu zalapala o co chodzi a na zabawce napisane ze od 18m+,az sie wszyscy zdziwili bo oczywiscie zabawke widziala po raz pierwszy,miksowala i grala na perkusji jak stara:-DTu znalazlam w jakims internetowym sklepie:
http://www.bazarek.pl/produkt/609775/dzwiekowy-clever-dj-malucha.html

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sara rowerek super :-)ja dzisiaj szukałam tez rowerka przy okazji,chciałam własnie sprawić małej na roczek i się przeraziłam bo był jeden do wyboru we wszystkich sklepach zabawkowych ten sam i kosztuje 1300nok to jest Uwaga!!!!!650zł :szok:żeby on jeszcze był jakis ekstra ale zwyklak taki

O ja cię ale cena!!!
Ja myślę, że rowerek kupimy Zosi na imieniny w maju, bo teraz w domu ma jeździk, ja nie mam za bardzo gdzie tego wszystkiego trzmać, no i maj to już rowerowy miesiąc

baldachim zdejmowany i odpinany,mysle ze warto go odkrecic po to by widziec dziecko bo troche zaslania.Rower prowadzi sie tak dobrze (przynajmniej poki o po mieszkaniu) ze...czasem zastapi nam wozek.podbija swietnie na listwach laczacych panele i parkiet,az bylam zdziwiona,bo normalnie jak moj stary wozek-w koncu piankowe kola:-DNo i ma sterownik rzecz jasna:tak:Jutro moze wstawie jakies foty-mam ich 201 wiec bedzie co wybierac:baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Własnie ten rowerek Ada dostanie na roczek, siostra moja go wynalazła jeszcze w grudniu :tak:

Co do wózka - to się jeszcze zastanowię :tak: Ale coś tam pewnie i tak kupię, bo mnie naszło :-)

reklama
Eve ty maniaczko wozkowa, powiem skrycie, ze ja chętnie też coś bym kupiła, tylko ze moje dziecuszko ma wózek gdzieś, wczoraj na zukupach wózek jechał pusty, a dziecko szło obok za rękę, albo siedziało u taty na rękach.

Do góry