reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

hahahhahah:-D:-D:-D dobre iśku dobre:tak:

dziewczyny ponieważ niezdążyłam wam napisc to tylko pochwalę się jakie mam wrażenia po kilku dniach z nowym wózeczkiem:-p prowadzi się jedną ręką, przednie koła, które kręca się w każdą stronę w quinnym bardzo mi przeszkadzało. bez przerwy miałam je zablokowane bo się blokowało i ciężko mi było jechać. a tu nie....... wszystko elegancko idzie marzenie:happy: koszyk ma większy, budka rozkłada się aż do samej ziemi. no rewelacja. rozkładam go w 3 sekundy - ale buzza też tak rozkładałam. uwielbiam go!!!!!!!! teraz już wiem, że na gondole się nie nadaje, bo nawet jeśli włoże tą miękką gondolę to jednak jest to nadal parasolka - amortyzacja - czy tam przełożenie drżeń na wózek jest żadna w porównaniu do gondol jakie znam. także polecam:rofl2:
o tyle miałam do powiedzenia!:laugh2:

reklama
hahahaha:-D:-D:-D:-D
aż mnie natchnęło, a więc maniulko:

"ostre zęby w buzi noszę
mamo cyca daj poproszę" :-)
albo
"już 9-ty kieł wybiłam
na cycusia zasłużyłam" :-D
albo
"9 zębów w buzi noszę
mamo nie uciekaj - proszę":-D:-D:-D
nie no Isku jaki Ty masz super talent:tak::tak::tak:
A swoja droga swietne rymy:-D:-D

Iśku to ty rymujesz lepiej niż ja :-D:-D

Justyna fajnie, że z wózka jestes zadowolona bo właśnie o to chodzi, żeby kupić to co będzie dobre dla nas i nie będziemy potem żałowały że wydałyśmy tyle kasy a na byle co:tak:

Isku ale rymy bajer:-)
To teraz poproszę jakiś wierszyk na 10 ząbków,tylko taki zeby się zmieścił,lada dzięń nam się przebije i bedzie wierszyk jak znalazł :tak:
Justyna super że jesteś zadowolona :-)

Zębów w paszczy mam półmetek
wszystkie będą do 2-óch latek

hahahhahah:-D:-D:-D dobre iśku dobre:tak:

dziewczyny ponieważ niezdążyłam wam napisc to tylko pochwalę się jakie mam wrażenia po kilku dniach z nowym wózeczkiem:-p prowadzi się jedną ręką, przednie koła, które kręca się w każdą stronę w quinnym bardzo mi przeszkadzało. bez przerwy miałam je zablokowane bo się blokowało i ciężko mi było jechać. a tu nie....... wszystko elegancko idzie marzenie:happy: koszyk ma większy, budka rozkłada się aż do samej ziemi. no rewelacja. rozkładam go w 3 sekundy - ale buzza też tak rozkładałam. uwielbiam go!!!!!!!! teraz już wiem, że na gondole się nie nadaje, bo nawet jeśli włoże tą miękką gondolę to jednak jest to nadal parasolka - amortyzacja - czy tam przełożenie drżeń na wózek jest żadna w porównaniu do gondol jakie znam. także polecam:rofl2:
o tyle miałam do powiedzenia!:laugh2:

justyna a tak z ciekawośco zapytam jeżeli to nie tajemnica ile zapłaciłaś za swojego maclarena, bo sklepie internetowym naszego forum baby boom kosztuje 2190zł chyba ich porąbało calkowicie:szok::szok::szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Myfa justyna zakupila MAclarena :)

o...ja mam szarego ale dostałam od szwagra z Anglii wiec gratis...nie chce wiedzieć ile kosztował...
już pisałam ze w szoku byłam ze on tak dobrze się prowadzi..... wcześniej byłam przeciwniczka jego teraz uważam ze nie jest taki zły...chociaż ja wole jak dziecko ma więcej miejsca w wózku....i poręcz....

Do góry