reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

maniulka mi tez sie podbaję te tablice, ale mnie się wydaję ze moja Zośka jest na to jeszcze za mała, a za instrumenty takie zabawkowe to dziękuję bo teraz jak dorwie flet Oskara to łeb pęka, w ogóle mam dosyc grających zabawek, poza tym widze ze Zocha jest na etapie układania, budowania wieży, władania cos do czegoś, przesuwania, przyklejanie magnesów, teraz widze ze wchodzi w zabawki manualne, te dzwiękonaśladowcze na razie odstawiła na bok no i u nas piłki pod każda postacią królują.
To jest fajne, ale dla trochę starszych dzieci Selecta - Drewniany tor kulkowy Variola - ZABAWKI » SELECTA » dla dzieci » WARSZAWA, URSYNÓW - Selecta tylko, ze cena kosmiczna

reklama
Jasiek dostał na roczek takie drewniane kulki na kiju do pchania przed sobą - rewelacyjna zabawka!!!! uwielbia się nią bawić :-D

domi-wiem o jakie ci chodzi:)
wrocilysmy ze spaceru,juli cala w piachu,mamy bebenek i cymbalki.cymbalki maja dzwiek dzwoneczkow a w wyzszych partiach jak delikatne uderzenie w trojkat-doslownie dzwieki mojego dziecinstwa i ladnie wibruja a sa ta najzwyklejsze cymbalki.Najpierw panna zaczela oblizywac paleczki :)))) a potem grac,tylko robi to troche pionowo przez co dzwiek jest tepy,ale pewnie sama dojdzie do tego ze w poziomie dzwiek jest czystszy.Gralam jej wlazl kotek i kurki 3 bo tylko tyle potrafie :))) Na bebenku od razu wiedziala o co chodzi bo mamy 3 bebny w domu-tyle ze do grania dlonmi i palcami.Widzialam tez w klepie tamburyno ale bylo jakies takie ciezkie jak na mala raczke,wiec musze sie przejsc do 2 zabawkowego.
O 16 przychodzi przyajciolk i wychodzimy z Juli na spacer nr 2 a ja mam przed soba odkurzanie i 100 innych rzeczy.Julita oczywiscie spi,mimo ze dzisiaj nie biegala az tak na placyku-cale szczescie bo myslalam ze jest chlodniej i sie za grubo ubralam a w sloncu jest upal:)

domi-tak,tak,wlasnie takie cos mialam na mysli.To jest rowniez zabawka z mojego dziecinstwa,mialam inny "design" ale dokladnie cos w tym stylu,nawet ta zabawka wystepuje na wielu fotkach jak bylam mala:tak:ah,fajnie bylo byc dzieckiem.

No i ktos mnie przebil w ostatniej chwili i nie mam podkladki:baffled:
No nic bede polowac dalej....

Aaa co do lozeczka jednak zamawiamy to wieksze...chyba dzis wieczorem to uczynie:tak:

Domi fajna ta zabawka....moj Szym ma psa do ciagania ale on go ciagnie-ale doslownie...zamiast tak normalnie zeby mu sie kolka krecily to ten tak nijak ze ten pies ciagany jest jak popadnie...ale zakrecilam:-D

na tych zdjęciach na allegro ta zabawka tak blado wygląda, ale kolory sa bardzo żywe i te kulki fajnie się kręcą :-)
a do ciągnięcia ma myszke komputerową... :-D uwielbia z nią łazić, ciągnąć ją za sobą, ale musze mu kupić też coś takiego do ciągnięcia :-D tylko bez glosu, bo mojej ciostry ciotecznej córka miała do ciągnięcia takie kaczuszki, które kwakały i ta Kasia bez przerwy łaziła z tymi kaczkami, a one kwa kwa kwa.. świra można było dostać :-D

Ta tablica znikopis to jest bardzo fajna rzecz i nasze dzieci wcale nie są na to za małe - naprawdę. Widziała ostatnio Adę w akcji z ta tablicą :tak:

reklama
na tych zdjęciach na allegro ta zabawka tak blado wygląda, ale kolory sa bardzo żywe i te kulki fajnie się kręcą :-)
a do ciągnięcia ma myszke komputerową... :-D uwielbia z nią łazić, ciągnąć ją za sobą, ale musze mu kupić też coś takiego do ciągnięcia :-D tylko bez glosu, bo mojej ciostry ciotecznej córka miała do ciągnięcia takie kaczuszki, które kwakały i ta Kasia bez przerwy łaziła z tymi kaczkami, a one kwa kwa kwa.. świra można było dostać :-D
ten pies co my mamy to szczeka i tak strasznie skomle.......moj m zawsze go wylacza jak slyszy a Szym sie wkurza i sam zaczyna szczekac:-D

Do góry