reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Ivaz ma xlr ;-) brąz z pomarańczem z tego co ze zdjęć pamiętam
Eve fajne te jednokolorowe, tylko szkoda ze taki maly wybor kolorów, ale ten niebieski by ci pasowal, wszystkie wozki niebieskie ;-)

na bobowozkach mają różne kolory, ale i cena wyższa - mówię o triumphie
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: TRIUMPH spacerowy dostawa w Polsce 0zł

może poszukaj w innych sklepach internetowych a nie tylko na allegro

a swoją droga widziałyście jak zmienili allegro, jakie opcja można wybrać szukając wózka ... jakie siedzisko spacerówki, jaka waga, co w komplecie (gondolka/gondolka spacerowka/ gondolka fotelik) .... fajnie

Eve ja mam xlr i teraz triumpha, nam zapełnie wystarczy pozycja półleżaca, do drzemki na spacerze jest ok. Ja swojego kupiłam bo był wyjątkowo tani i teraz teściowa ma luksus bo zabiera Zoske do siebie ponieważ ten wóżeczek jest bardzo lekki i daje radę wnieść Zochę i wózek po schodach, z xlr nie radziła sobie. No i najwazniejsze ze Zoska go polubiła.
Sama nie wiem co ci poradzić, jeżeli Ada duzo spi na dworzu to raczej wzięła bym questa bo ma wiekszy podnózek i nie będą jej nózki wisiały, u nas Zoska jeździ we wszystkich wózkach bez podnóżkach tak jej bardziej odpowiada.
Ale ogólnie tez różowy triumph bardzo mi sie podoba, bo ma fajny mocny odcień, Adzie ładnie by było w tym kolorze

Eve xt bedzie większy, cięższy, bedzie zajmowała dużo wiecej miejsca niz quest czy triumph. Ja bym teraz takiego wóżka nie kupowała tymbardziej ze masz wóżek o nie wiele większych gabarytach, queścik czy triumph to dużo mniejsze i lżejsze wózki, jak raz do wrzucenia do samochodu, małe i zwinne. No nie ma zaden tak fajenej budki jak xt no ale coś za coś. Ja się zastanawiam czy by nie opchnąć mojego xlr i nie zostać tylko przy trimphie i slalomie.
Maniulka ja rozumiem bardzo dobrze Eve to nałóg ;-)

reklama
Eve ja mam xt taki sam, wygoda w skladaniu, rozkladaniu, jest lekki jak dla mnie minus ze po zlozeniu mimo wszystko zajmuje troche miejsca,
minus kolejny za kiepskie skrecanie manewry...mistrzem jest coneco solaris w miejscu moge sie obkrecac z wozkiem...w sklepie super przydatna rzecz :-) poza tym zdania nie zmienilam nadal co do wygladu wg mnie Maclareny sa brzydkie.....khmmm ale to kwestia gustu...moj jest juz zjechany porzadnie pomimo ze prosto z Anglii po maluchu....( podobno chodniki lepsze maja)

Do góry