reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

moje ostatnie zakupy dla mojej modelki :-) kurcze zaczęły się wyprzedaże i kuszą, kuszą, a ja mam słaba wolę i efekt jest taki ze szafa pełna a Zośka i tak chodzi jak przedstawienie bo teściowa jak ja odwali to szok - ni w pięc ni w dziesięć np ostatnio miała na sobie niebieskie w czarne paski leginsy, białą bluzkę z dł rękawem w czewronę serduszka i na to pomarańczową tunike z apilkacjami zwierzaków, po prostu cudnie ;-)
Iśku super te pompowane ziwerzaki, muszę się rozejrzeć za czyms takim

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ivaz u was to chociaż lato jest,u nas tez wyprzedaże i mimo że ciuchów fullll (a pogody brak) to musiałąm coś kupić :-D:-D:-D:-Dleginsy,tuniczko-sukienka,bluzeczka jak zrobię oto to wstawię
Ivaz super zakupy,śliczna ta tuniczka :tak:

zakupy porobilyscie super:)
a mnie az glupio powiedziec ale bedziemy kupowac 3 wozek-dla moich rodzicow bo chca miec swoj bysmy nie musieli wozic.
jeszcze nie wiem jaki bo te wiadomosc dostalam smsem:D

Saro szukaj jak najmniejszego i najlżejszego bo przy coraz większym dziecku lżejszy wózek się lżej prowadzi, szukaj uzywanego maclarena, ja kupiałam i jestem bardzo zadowlona

Eve a Adzie aż tak bardzo słońce przeszkadza,my nawet nie mamy parasolki i musze powiedziec że Marti przyzwyczaiła się do słoneczka umie znalesć sobie takie miejsce żeby jej nie raziło(oczywiscie jak mamy słońce buhahahahhah)ale generalnie bajer fajny:tak:

reklama
iśku, też juz przerabiałam schody :tak: Także wiem o czym piszesz. Malaren a jane to niebo a ziemia. Co do budki to chodziło mi o jakieś dalsze wypady i ewentualne spanie w wózku, bo u nas to bardzo możliwe. Na codzień też raczej nie zaciągam budki, Adę smaruję 30, oczywiście husteczka na głowie obowiązkowo w takie upały.

Do góry