reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Iwona pokaż które, ja w tygodniu zobaczę czy w ogóle u nas są dostępne
Ja bym chciała cos z Niemiec, ale nie w tej chwili dopiero za jakiś czas. Chodzi mi o taką rzecz: http://www.bibabad.net/01topmenue/01_bibabad_show/video02.html
W tym nowym mieszkaniu wolałbym fajną kabinę niż wannę, ale Zośka jednak lubi w wannie się pochlapać więc wymyśliłam sobie cos takiego, tylko drogawe to ustrojstwo, ale na parę lat starczy. A w ogóle jak wam się to cudo widzi?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Iwona, Maniulka niestety nic nie kupilam, kozaczki byly tylko brazowe i rozowe, ale nawet troche inne niz te co pokazywalas, plaszczykow nie bylo w ogole, a kalosze byly tylko zw swinka Pepa :/ nawet Kubie tenisowek nie kupilam bo byly wszystkie rozmiary poza 6 :/ tak wiec sorry, ale nie udalo sie :(

trudno agnesia.Dzięki za chęci.:-) A powiedz mi jaki Kuba nosi teraz rozmiar buta ,bo też chciałaś kupić 6.Marysia ma teraz 21 i tak wlaśnie nie byłam na 100% pewna czy powinnam jej kupić te kozaczki w rozmiarze 5 czy 6.

Ostatnia edycja:
Iwona,Maniulka a co Wy chcecie konkretnie?
Ja bede we wtorek na miescie to moge wskoczyc do Nexta,bede kolo niego przechodzic;-)

Iwona we wtorek wejde i zobacze czy sa.
JAk beda to kupic? a moze zadzonie wtedy do Ciebie i ewentualnie spytam czy Ci cena odpowiada?

ewelcia kup,cenę znam ze strony next-a.Tylko napiszę ci jeszcze czy rozmiar 5 czy 6. ivaz moze ty będziesz wiedziała jaki rozmiar powinnam wziąśc jak Marysia ma teraz 21,więc muszą być chyba 22.Ale wszędzie,każdy pisze inną dlugość wkładki w tych butach.

Iwona tak ja chcialam 6, ale na teraz bo Kuba juz ma 6 czyli 22, na zime bedzie mial 23, wiec Ty raczej powinnas kupic 6, bo 5 moze byc za mala za kilka miesiecy ;]

reklama
Do góry