a ja znów nakupowałam Zośce szmat w H&M, szczerze chyba to najtańszy sklep kupiłam spodenki brązowe sztruksy za 29,90 do tego brązowy sweterek za 19,90 czapke i rękawiczkie za 25zł do kombinezonu fajna z takimi dłygimi warkoczami fioletowo różową, kupiłam też geterki takie do leginsów, rurek, spódniczki boskie są bo malutkie super wyglądają do butów no i dostałam kupon na 20zł dołżyłam 5 i kupiłam bluzeczkę z hello kitty.
Fakt buty ecco są drogie ale też wg mnie chyba najlepsze, mieliśmy już i clarksy i geoxa też świetne ale jednak ecco to dla mnie nr 1. Ja tez szukam czegoś tańszego te w tym sklepie co chciałam kupic miały super cenę ale co z tego jak nie było rozmiaru, w przyszłym tygodniu pojadę do Fashion House tj taki mega duży outlet może tam znajdę . A jak nic nie znajde to bedę zmuszona kupic w normalnej cenie, potem się i tak dobrze sprzedadzą. Mój m toleruje ze kupuję używane ciuchy Zośce ale buty by nie przeszły, zawsze twierdzi ze na butach się nie oszczędza, tylko ze on ma 3 pary butów a Zośka z 8 gdybym miała wszystkie kupić za ponad 200 to bym zbankrutowała,