carolin ja również gratuluję i szczęście życzę
znalazłam podobne buty do tych co kupiła Ivaz, za 179, ale za cholere nie kupię, bo nie mam pojęcia jaki rozmiar, na jesień półbuty muszę mu kupić 15-15,5cm to na zime 16-16,5 ? gorzej jak mu noga bardziej urośnie albo prawie w ogóle ;p :/
edit
i jeszcze jedne spodenki

muszę kupić trochę rzeczy na teraz, bo w rozmiarze 86 mamy wszystko letnie a jak chłodniej to sie przydadzą ;] co tam że w szafach już miejsca nie ma ;p
GRANATOWE SPODNIE NEXT 12-18 86 CZACHA (1188993286) - Aukcje internetowe Allegro
carolin przede wszystkim gratulację a co do bucikówto nawet sama nazwa mówi ze to buty na śnieg nazywają się "snowride"
Dzisiaj akurat byłam u tej koleżanki któa pracuję w Bartku to tylko machnęła ręką i powiedziała ze dobrze zrobiłam ze kupiłam ecco bo to zupełnie inna technologia materiałów z jakich but jest uszyty jak i samego szycia. Oczywiście powiedziała ze na pewno te buty Bartkowe w II gatunku są dużo gorsze i jak już kupować ich buty to te droższe bo jakość idzie w parze z ceną, to naprawde moja bliska koleżanka więc na pewno kitów mi nie wciska i potwierdziła fakt ze wiele modeli pochodzi z Chin kupowane jest jako "no name" a potem naszywane są tylko metki bartkowe, ale oczywiście nie wszystkie. Część modeli jest projaktantów Bartka i szytych w zakładzie w Mińsku i te są OK
carolin gratulacje

)) na kiedy masz termin?
ivaz mi się wydaje że nie ma sensu się przejmować tym gdzie co jest produkowane, przecież większość firm robi coś w Chinach, czy to zabawki (FP też), czy ubrania czy buty, grunt żeby buty były dobre
dziewczyny bardzo Wam dziękuję, bardzo miło mi się zrobiło, planuję się rozwiązać w połowie lutego, wiec prawie 2 lata będzie między dziciaczkami
Jeśli chodzi o kombinezony, to ja już kupiłam, trochę wcześnie, ale później będzie pewnie większe zainteresowani i drożej,a teraz jeszcze można coś fajnego kupić, Bardzo rozważałam kupno tchibo, bo bardzo mi się podobały, mają dodatkowy suwak, który łączy kurtkę ze spodniami i wtedy jest taki a`la jednoczęściowy, co jest super, ale poczytałam trochę opinii i bałam się, ze mała będzie marzłą, choć było też dużo opinii bardzo pozytywnych. ja w końcu zdecydowałam się na kappahla używanego, ponoć świetnie zdał egzamin u poprzedniczki, mam nadzieję, ze i u nas się sprawdzi

na razie jeszcze do mnie nie dotarł. a dziś kupiłam buciki jesienne, bo do tej pory moja córa miała tylko sadałki

pojechałam do outletu i kupiłam ecco dałam 140 zł wiec chyba jak za dobre buty to w miarę OK cena. rozważałam też antylopę i mrugałę za ok 120 zł, ale miały dosć twarde podeszwy.
a na zimę to chyba podobnie jak Ivaz kupię Ecco, ale na pewno nie z tego sezonu tylko outlet. w outlecie w tym co byłam jeszcze zimowych nie ma

może i lepiej, bo z kolejnej pensji zimowe kupię