reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Ja jutro idę do międzynarodowego i zamierzam pójść równo na otwarcie - mam nadzieję, że mnie nie pobiją ani nie stratują i że przeżyję :-D:-D:-D:-D no i najwazniejsze mam nadzieję, że wyjdę z koszem łupów :-D:-D:-D

magladenka i jak byłaś na zakupach? przytargałaś jakieś łupy? :D

ja znów milion obserwowanych aukcji na allegro, już kupiłam młodemu dwie bluzeczki na długi rękaw, bo wszystko jakieś krótkie się zrobiło ostatnio i kurtkę na wiosnę, ale pochwalę się jak skończą się wszystkie aukcje, bo może uda mi się coś jeszcze wylicytować, no i oczywiście o sobie nie zapominam, muszę uzupełnić garderobę ;]

Magdalenka - zazdroszcze ze umiesz cos tak na szybko wybrac, ja to bym sie pewnie zqa dlugo grzebała:zawstydzona/y: czekamy na foty

a ja zamowilam Nadii o takiego elmo ELMO 38 CM ULICA SEZAMKOWA CZERWONY PLUSZAK (1348320559) - Aukcje internetowe Allegro
Ona ma fioła na jego punkcie, co chwila przynosi pilota, pokazuje na tv i mowi: "emo, lala lala" - wiecie tak sie zaczyna bajka: "lala lala, lala lala elma swiat" :-)
Mam nadzieje ze sie ucieszy:tak: Prezentów na swieta jeszcze nie mam, co gorsza pomysłów tez nie:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kitki na pewno się ucieszy, jak ja kupiłam Kubie książeczkę z Tomkiem to się z nią nie rozstawał chyba z tydzień, a teraz jak idzie do półki z książkami to krzyczy 'tu tu' czyli że chce baje o pociągu, tylko i wyłącznie ;]

moje ostatnie zakupy
w jaszczurki (1343139263) - Aukcje internetowe Allegro
next _ bombowa kurtka na łobuza kaptur 92 (1338138343) - Aukcje internetowe Allegro
DLA CHŁOPCA 92CM FIRMOWE (1331001484) - Aukcje internetowe Allegro
mam nadzieję, że kurteczki na 92 będą dobre na wiosnę, a jak nie to myślę, że sprzedam je w okresie wiosennym za nawet lepszą cenę ;] a bluzeczki raczej takie po domu, ale musiałam kupić, bo wszystkie rękawy się za krótkie zrobiły ;|

Poza ciastolina,z zabawek plastycznych mamy tez piaskoline i piankoline:-D

Ja mam ochote na piasek ksiezycowy MOON SAND,Juli uwielbiala bawic sie w piaskownicy,na pewno cieszyla by sie z takiej zabawki:

www.wysylkowo.pl/produkt_info.php?pID=4783&zakup=nokaut&utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2010-12&utm_content=P4783]WYSY

http://allegro.pl/krolestwo-skarbow-piaskolina-moon-sand-reklama-i1331517359.html

piankolina:

http://allegro.pl/moon-dough-zestaw-pizzeria-duzy-piankolina-cobi-i1331066189.html

ciastoline juz mamy,mozna by sie czyms innym pobawic.

a sanki kupilismy zwykle-byleby mialy opcje pchacza i wyzsze oparcie a siedzenie z drewna bo lepiej izoluje.

http://allegro.pl/tako-sanki-z-oparciem-i-raczka-do-pchania-okazja-i1330161103.html

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry