olka11135
Fanka BB :)
No jeśli idziecie na L4 bo macie wyjazd na majówkę zaplanowany..![]()
Ty bezrobotna lambadziaro!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No jeśli idziecie na L4 bo macie wyjazd na majówkę zaplanowany..![]()
nie zniechęcaj sięNie przywyknę, eksperyment z forum dla przyszłych matek już mam oficjalnie zaliczony i na pewno nie zamierzam doświadczać wylewu tych wszystkich frustracji i złośliwości. Mam nadzieję, że każda przyszła i obecna mama, która to czyta, ma na tyle oparcia w codziennym życiu, że nie będzie musiała posiłkować się radami tutaj, przy okazji zbierając bęcki od niespełnionych mamusiekŻyczę Wam wszystkim dużo zdrowia
![]()
Ty bezrobotna lambadziaro!![]()
Widzisz co chcą to przypiszą xDNo ja podejrzewałam, że mi to można naprawdę wiele rzeczy tutaj zarzucić, ale żeby tak z grubej rury aż bezrobocie?![]()
W sedno ! Frustracja wylewana na innych to idealne określenie lady lokaNo i właśnie ten ton Twoich wypowiedzi może tak denerwować. Ty nie widzisz w tym nic złego inni widzą. I nie, nie jest on zasadniczy. Mylisz pojęcia. Sam wydźwięk Twoich postów narzuca myśl, że jesteś strasznie sfrustrowana i próbujesz wyładować się na innych. I tak, każdy nowy, dodany post jest od razu komentowany przez Ciebie. Tak jakbyś nie miała nic innego do roboty.
Pokaż mi chociaż jeden post z wylewaną frustracją Loki.W sedno ! Frustracja wylewana na innych to idealne określenie lady loka
Nie rozumiem Cię autorko.
Od początku Twojego posta to Ty zaczęłaś pisać, że brak serdeczności przy niczym tak na prawdę. Cofnij się i przeczytaj od początku . Gdzie jest tam brak serdeczności?
Ty zaczęłaś tą gównoburze. I ogólnie to wychodzi na to, że jesteś albo trollem albo użytkowniczką, która ma już inne konto bądź miała skoro wyskoczyłaś z tą serdecznością bo nie raz takie stwierdzenie padało ale w późniejszym etapie konwersacji.
Czyli jednak jesteś trollem..Jak na razie to brzmisz jak lady loka z innego konta![]()