reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WĄTEK ZAMKNIĘTY

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Nie przywyknę, eksperyment z forum dla przyszłych matek już mam oficjalnie zaliczony i na pewno nie zamierzam doświadczać wylewu tych wszystkich frustracji i złośliwości. Mam nadzieję, że każda przyszła i obecna mama, która to czyta, ma na tyle oparcia w codziennym życiu, że nie będzie musiała posiłkować się radami tutaj, przy okazji zbierając bęcki od niespełnionych mamusiek :D Życzę Wam wszystkim dużo zdrowia ❤️
nie zniechęcaj się 🙂 można w takich miejscach "poznać" sporo fajnych, wspierających osób 🙂 forum kilka razy po porodzie uratowało mnie przed poważnymi sytuacjami typu atak paniki i zwątpienie w mój rozsądek🤭😅 świadomość, że inni też tak mają (i to jest normalne i minie) na pewnym etapie życia jest bezcenna

Nie rozumiem Cię autorko.
Od początku Twojego posta to Ty zaczęłaś pisać, że brak serdeczności przy niczym tak na prawdę. Cofnij się i przeczytaj od początku . Gdzie jest tam brak serdeczności?

Ty zaczęłaś tą gównoburze. I ogólnie to wychodzi na to, że jesteś albo trollem albo użytkowniczką, która ma już inne konto bądź miała skoro wyskoczyłaś z tą serdecznością bo nie raz takie stwierdzenie padało ale w późniejszym etapie konwersacji.

No i właśnie ten ton Twoich wypowiedzi może tak denerwować. Ty nie widzisz w tym nic złego inni widzą. I nie, nie jest on zasadniczy. Mylisz pojęcia. Sam wydźwięk Twoich postów narzuca myśl, że jesteś strasznie sfrustrowana i próbujesz wyładować się na innych. I tak, każdy nowy, dodany post jest od razu komentowany przez Ciebie. Tak jakbyś nie miała nic innego do roboty.
W sedno ! Frustracja wylewana na innych to idealne określenie lady loka

Jak na razie to brzmisz jak lady loka z innego konta 😅
Nie rozumiem Cię autorko.
Od początku Twojego posta to Ty zaczęłaś pisać, że brak serdeczności przy niczym tak na prawdę. Cofnij się i przeczytaj od początku . Gdzie jest tam brak serdeczności?

Ty zaczęłaś tą gównoburze. I ogólnie to wychodzi na to, że jesteś albo trollem albo użytkowniczką, która ma już inne konto bądź miała skoro wyskoczyłaś z tą serdecznością bo nie raz takie stwierdzenie padało ale w późniejszym etapie konwersacji.

reklama
Nie no to jest jakaś herezja, puknij Ty się w łeb kobieto. Jestem świeżo upieczoną ciężarną, widziałam, że w internecie, głównie na zagranicznych stronach wiele kobiet dzieli się obrazami z USG i rozważają na luźno jaka może być płeć dziecka, z marginesem błędu oczywiście, bo to jeszcze wczesna ciąża, wymieniają się doświadczeniami. Znalazłam to forum i pomimo, że słyszałam negatywne opinii na temat różnych "społeczności matek" to stwierdziłam że ok, może nie będzie tak źle. I Ty mnie nazywasz trollem, mówisz że założyłam jakieś kolejne konto? Powiem tak: PARANOJA. Ja mam nadzieję, że tego odpieluszkowego zapalenia mózgu nie dostanę, wy wychodzicie w ogóle z domu?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry