Cześć Dziewczynki!
Filciu koło 1 w nocy miał bardzo wysoką temp.(w uszku 39,2 a pod paszka 38,6) i trafiliśmy do szpitala, odrazu dostał antybiotyk dozylnie, teraz niedawno płytki krwi bo poleciały w dol, Hb trzyma się powyżej 8.
Bidulek osłabiony i trzyma go gorączka, śpi co trochę, nie je, pije cycy na szczęście.
Mam nadzieję, że mu szybko pomoże ten antybiotyk i będzie się ładnie odbudowywal.
Śpi mi właśnie na rękach Klusia moja, przekroczył w końcu 8kg, dokładnie 8120 i faktycznie widać to na buzce, reszta ciałka szczuplutka, ale zrobił się długi

Z nowych osiągnięć to robimy kosi łapci

Paula dzięki Kochana! Wyjezdzalas gdzieś, że Cie nie bylo?
Hope lody to najlepsze galkowane na placu Solnym we Wrocku

truskawka, truskawka i jeszcze raz truskawka! Przyjedź i przywieź

Fotki fajne

dziękujemy za miłe słowa :* Lustrzanka Canon, kupować i pstrykac

Co tu jeszcze? Wszystkie jesteście mi bliskie i miłe, chciałabym wymienić Każdą z osobna, dlatego staram się dziękować Wam za posty, żeby choć tyle być z Wami face to face.
Acha! Mijusia i Kamcia, no zima zaskoczyła nas już dwukrotnie

każdym razem śnieg utrzymał się 1 dzień

w sam raz by zdążyć powozic Filcia w sankach, ulepic balwana, porzucac śnieżkami w tatę i potluc żebra

Agacio dziękuję za radę! To chyba faktycznie mięśnie między zebrami, dr na pogotowiu też tak mówił, troszkę mniej boli na szczęście, ale wciąż trzyma lekka opuchlizna.
Mitchell podzielił zdanie Mushtaqa w sprawie węzła chłonnego, pozostaje czekać na wynik po operacji. To już coraz bliżej!!!