Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

.
. Szok, 3 testy, badania, niemożliwe. Dlatego idz do lekarza, zrób testy, ale jak sie jest w ciąży to podobno się to czuje
. Powodzonka

Cześć dziewczyny
Chyba ja tez sie mieszczę w tym malutkim procenciku, jaki pozostawia test. Tyletylko, że ja robiłam 3 testy!!! Wszystkie negatywne!!! Najlepsze bylo to, że poszlam do ginekolog rano, mowiąc, że nie mam ponad miesiąc miesiączki, pobrano mi krew, mocz, zrobiono testy, badanie dopochwowe i co sie okazało? Nie jestem w ciąży. Powiedziałam mi pani, że mam przyjść za 4 tyg, jak nie będzie okresu, więc idę i co? Ponad 2 miesiąc w ciąży. Szok, 3 testy, badania, niemożliwe. Dlatego idz do lekarza, zrób testy, ale jak sie jest w ciąży to podobno się to czuje
. Powodzonka
Z kriw tez nie wyszlo? 
;-)
Ma nawet taki kalndarzyk w komorce ktory liczy dni plodne itp. Po jednym z przytulanek kalendarzyk ten obliczyl ze szans na zaplodnienie jest 5/6
co mnie dodatkowo zwodzi 
5 dni spoznial mi sie okres (sporadycznie zdarzaly mi sie takie opoznienia), wiec go zrobilam i co pokazal dwie krechy. Bardzo mnie to zdziwilo, bo nasze starania, mielismy rozpoczac dopiero od nastepnego miesiaca, a pozatym bylismy dobrze zabezpieczeni
. Umowilam sie na wizyte do gina,ktory ciazy nie potwierdzil, pobral krew do badania. Okazalo sie ze nie bylam w ciazy, za to mialam zaburzenia hormonalne, co nie przeszkodzilo mi w nastepnym miesiacu juz "naprawde"
i z pelna swiadomoscia zajsc w ciaze. Zycze zafasolkowania. Trzymaj sie.