reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wiarygodność testu ciążowego

Agagu a przypomnij mi, w którym dniu cyklu robiłaś bete co wyszła Ci ujemna?

Kazda z nas ma jakiś problem :D Suwaczek wkleja się ustawienia => panel kontrolny => Edytuj sygnature (po lewej stronie) a suwaczki robisz na stronkach internetowych i tylko wklejasz adres :] powinien Ci wejść.. choć pamiętam że też miała jakieś problemy z plikiem.. Próbuj

W ogóle zauważyłam dopiero teraz że jestes z Kato.. a ja jestem z Tychów :)) w Katowicach pracuję hehe

Mykam spać, buziaki :*

reklama
Natkusia juz Ci mówie w którym dniu w 14dc miałam robioną 1 betę akórat miałam wtedy dni płodne drugą bete miałam robioną w 27dc wtedy już byłam w ciąży bo jeśli sie nie myle do owulacji dochodzi mniej wiecej w połowie cyklu czyli 14 16 dc ja wtedy sie duzo przytulałam z Moim A. ;)))

Pozdrawiam Cie i życzę miłych snów dobranoc ;*

Natkusia jednak nie jestem pewna ponieważ nie stosowałam metydy antykoncepcji kalendarzykowej i nigdy nie za bardzo wiedziałam kiedy miałam płodne a kiedy nie z moich wyliczeń wychodzi na to że właśnie 7 września miałam już dni płodne a skoro 7 nie byłam w ciaży to musiałam zajść w nia na nastepny dzień ( 8.09) albo 9.09 tak wychodzi z moich wyliczeń ;))).

P.S. Wogóle to mi sie śniło ze na moim brzuchu śpi maluszek taki śliczny i wogóle i wtedy już wiedziałam na 100% że jestem w ciąży ;))))

Witaj Agagu , dzięki za ciepłe słowa:) Co do kwasu foliowego to biorę go już od czerwca. Ale czy mam brać np inne witaminy jak magnez czy rutinoscorbin, które biorę codziennie? czy do czasu wizyty u lekarza zostać tylko przy kwasie foliowym?
Karwiczki -Agagu czy którejś z Was w bardzo wczesnej ciaży tak jak u mnie dokuczał ból kręgosłupa? i czy pulsowało wam w brzuchu tak w okolicach pępką? i mnie np nie boli spojenie łonowe jak na okres tylko jakby jajniki na zmiane dają o sobie znać. No i trochę kołacze mi serce i boli nad lewą piersią ale nie wiem czy to ma związek czy to zwykłe nerwy...nie mogę dziś już spać po prostu emocje jeszcze się udzielają:)

Cześć Dziewczyny :*
Ja już nie myśle.. chociaż Aniu jak czytałam o Twoich objawach to coś z tego mam..
W ogóle mierzę sobie temp i mam ładnie podwyższoną.. przed owulacją miałam 36,2 po owulacji 36,4-36,5 a dzisiaj mierzyłam z samego rana w łóżku i mam 37,06 a wczoraj 36.98 więc temp jest podwyższona :]
Ale dzisiaj jak wstałam to strasznie się źle czuję :( jak wstałam to mi się w głowie kręciło i jest mi jakoś tak słabo.. A zaraz do pracy o jej..

Pozdrawiam

Witam Dziewczyny

Aniu nie mozesz brać żadnych witamin dopóki lekarz ci nic nie przepisze odpada rutinoscorbin i magnez bym też odłozyła na czas aż lekarz Ci nie zleci witamin narazie tylko kwas foliowy. Nie wolno ci przyjmować żadnych leków ani witamin oprócz kwasu foliowego. Jeśli chodzi o objawy to każda kobieta jest inna i ma inne objawy lub podobne ale nie takie same. Moimi objawami to był ból piersi wzdecia, zaparcia, parcie na pęcherz oczywiscie ból w jajnikach też był i jest nadal nie próbuj brac nic przeciw bólowego !!!

AGAGU ja się tak martwie... Jestem co prawda 2-3 dni przed terminem @ , ale piersi mnie bolą ( nigdy właściwie podczas brania tabsów nie bolały) nie wiem jakby było bez ich brana. Śluzu nie mam. Jedynie co to ten ból kręgosłupa, uczucie przeziębienia dreszcze i zimno ( nie wiem czy to objaw ciąży) no i to , że brzuch od czasu do czasu zaboli , raz jeden jajnik raz drugi...Boje się, że to za mało a z drugiej strony to dopiero 4 tydzień a tak naprawdę 1 czy 2 tydzień ciąży...i ta jutrzejsza beta...daj Boże żeby poszła w górę...nie wiedziałam, że to takie ciężkie:)

Cześć dziewczyny :)

Teraz wróciłam z pracy, dzisiaj pierwszy raz jeździłam do klientów na spotkania handlowe z moim managerem i przynajmniej nie myślałam ;) Aniu temp przestałam mierzyć jak stwierdziliśmy że przestajemy się starać i to było po owulacji. Przed owulacją miałam 36,2-36,3 po owulacji wzrost na 37,6 a wczoraj tak z głupoty zmierzyłam patrze a tu prawie 37, dzisiaj to samo.. Więc jeżeli chodzi o temp to na @ się nie zapowiada (musi być spadek).. Jutro rano zrobię test :)

Buziaki :*

reklama
NATKUSIA To jutro będzie dla Nas szczęśliwy dzień : )Tobie wyjdzie pozytywny test a mnie beta podskoczy w górę:) Ja sobie też jutro z ciekawości zmierzę temperaturę.

Natkusia napisz skoro świt:) Ja już od 6 na nogach będę :) &&&&&&&&&&

Do góry