kłaczek
Fanka BB :)
Jajcku, miskam, ja mam Marysie wlasnie, choc mowilismy zawsze "Marynia"... :-) Ciesze sie, ze Ci sie podobaja te drobiazgi - pierwszy raz robilam balerinki.
Emy, mnie juz wczoraj poskrecalo na widok pieknej, stylowej sukieneczki - gdyby Karolek okazal sie dziewczynka, nic z nic bym nie narzekala. Ale pikus, szczegol - chlopak tez moze byc, byle byl zdrowy.
Kurcze, zalatwilam Clexane. Kuurdeee... Ale maja buurdeeel! W piatek u gp, dzis u gp, a ostatecznie i tak musialam dralowac do szpitala po te recepte. W efekcie poranna "dzialke" moge wziac dopiero teraz. Wrrr...

Emy, mnie juz wczoraj poskrecalo na widok pieknej, stylowej sukieneczki - gdyby Karolek okazal sie dziewczynka, nic z nic bym nie narzekala. Ale pikus, szczegol - chlopak tez moze byc, byle byl zdrowy.
Kurcze, zalatwilam Clexane. Kuurdeee... Ale maja buurdeeel! W piatek u gp, dzis u gp, a ostatecznie i tak musialam dralowac do szpitala po te recepte. W efekcie poranna "dzialke" moge wziac dopiero teraz. Wrrr...
Teraz tylko dobrze je wykorzystajcie, a ewentualne pozostałe zapasy będziesz mogła rozdać forumkom w potrzebie ;-)
Kurcze sama nie wiem, niby trochę się w tym serduszku zmienia po urodzeniu- coś się domyka, coś się ustawia, przestawia. Może poprostu kardiolog nie wie jak do końca to wszystko wygląda u płodu... albo tylko się naiwnie pocieszam :-(
Emy juz niedlugo i my znikniemy i pewnie bedzie mniej czasu na BB na samym poczatku a potem to czas pokaze