Cześć kochane
Emy Dziękuję za pamięć miłe to bardzo

Już zaraz będziesz trzymała syneczka w ramionach ale fajnie

&&& kciuki
Ja rodziłam sn w sumie dwie godziny byłam na porodówce bolało jak cholera najgorsze było to jak mi ciachła krocze a skurczu nie miałam, ło to był wtedy ból to w pamięc mi się wryło bardzo. Teraz mam te bóle pachwiny cała lewa noga w nodzy drętwieje i cały lewy półdupek mnie bili i to za.... boli!!!!! Przypomina mi sie własnie ból po porodzie podobny był. Gdy chodze jest ok ale jak leżę to jest masakra a zwłaszcza w nocy budze się z bólem okropnym całą lewą str mam zdrętwiałą nie chce tak

Też boję się CC widzialam dziewczynę pocesarce biedna leżała ruszyć się niemogła ale po nacięciu krocza też boli jak cholera i te łóżka szpitalne cholera za wysokie są.
Poroniona i jak tam powtórzyłaś krzywą cukrową??? Mój diabetolog mówi że muszą po wypiciu glukozy 75 dwa razy pobierać krew po godzinie i po dwóch i trzeba pamiętać żeby siedzieć i czekać a nie na spacerek iść wtedy jest wynik prawidłowy i na podstawie takiego wyniku można stwierdzic cukrzycę.
Ciesze się że dziewczyny z cpp zagladaja tu mam nadzieję że będzie nas więcej

I ja się przyznam że jakoś nie udzielam się za często na cpp czytam wszystko regularnie ale jakoś tak smutno mi...
Ja wizytę mam w sobotę. Ostatnio też zaczęło mi się w majtkach mokro robić. Jak wstałam kilka dni temu poleciało dość dużo zawału prawie dostałam poleciałam do wc sama woda martwię się tym może mi się wody sączą bron Boże od pocZątku biorę luteinę dopochwowo i teraz skończyłam serie antybiotyków na tą moją infekcje pochwy tez miałam dopochwowo tabletki kurcze mam nadzieję że wszystko ok
SSabrinko ciekawe czy ty czy emy pierwsze się rozpakujecie

Aby szybko i wmiarę bezbolesnie poszło wszystko