daa ja juz tez mam dosyc sesji... a moja trwa do 26 czerwca wiec jeszcze troche przedemna kurde... zostaly mi ubezpieczenia egzamin i zaliczenie narazie to zerowki, potem finanse przedsiebiorstw zaliczenie i egzamin, ekonometria egzamin, rynki finansowe egzamin, angielski zalizenie i nie wiem jaka mam ocene z rynkow walutowych dowiem sie w niedziele... a materialow mam mase bo na zaocznych studiach to dowalaja tyle samo co na dziennych bez wzgledu na to ze niby niektorych przedmiotow godzinowo jest mniej ale tu chodzi o kase im wiecej osob nie zda tym wiecej warunkow do zaplacenia a dla nich to łatwa kasa, jak ludzie maja rodziny, prace to kiedy maja sie uczyc... ja sobie nie wyobrazam ich sytuacji...
mysza nospe sobie wez pewnie ci sie dzidziol rozpycha napisz do agatki ona cos pisala kiedys ze ja bolalo pare dni a potem mega brzuch wyskoczyl
jezynka jakie hormony dostalas? duhaston? on drogi jest ale mozna go luteina zastapic (duphaston ok 40zl a luteina 3zł wiec różnica spora) ale musi sie lekarz zgodzic na ta zmiane jesli oczywiscie chodzi ci o duphaston bo innych hormonow w ciazy nie znam.. chyba ze leczysz tarczyce