Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

No i nie wiem, czy po prostu tak sobie wymyśliła, czy mam kolejny raz zawracać głowę mojej gince telefonami z głupimi pytaniami 

Nie na 5 ,ale sie udało jakos takos przebrąć, uffff jeden z głowy juz mam , jeszcze 4 . Ale dwa na bank we wrzesniu bede zdawac,bo one 20stego sie zaczynaja ,a nawet jak nie urodze to nie dam rady sie tam doczlapac,bo ledwo zipię teraz ,a co dopiero pozniej,jeszcze takie upały u nas. 

Zaraz mam obiadek, ale już sobie w telefon w przypomnienie wbiłam, że zaraz po mam wkleić te śledziki, tym bardziej, że będę robić też 

Według USG ciąża o 2 tygodnie starsza. Zrobił mi wszystkie przepływy i wszystkie inne niezbędne badania w tym tygodniu i Dzidzia zdrowa jak rydz. Patrzał na te wyniki i śmiał się tak równiutkie wykresy wychodziły. Nie mam zdjęcia, bo Mała pokazała piczkę i zaraz odwróciła się tyłem – wstydnisia. Nie szło Jej uchwycić. Skierowanie do okulisty. Szyjka ok. Następna wizyta za 3 tygodnie już. 

bo ona to fajnie wygladala i wyglada nadal po ciazy i ja tez tak chce no ale zobaczymy
i serio nie uczylam sie jakos specjalnie ciezko-poczytalam notatki i to nie wszystkie bo sie wieczorem kapnełam ze wszystkich nie mam....